Ryzen 7 5800x3D GeForce RTX 3080 Ti sistemim ne kadar eder?

Migel

80+
Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar custom sıvı soğutmalı sistemime yeni ekran kartı mı taksam yoksa komple değiştirsem mi emin değilim. Sadece kasa olarak sizce ne kadar edebilir? Ekran kartı da orjinal custom sıvı soğutmalıdır. Kasa ve radyatör fanlarının hepsi artic.

WhatsApp Görsel 2025-02-18 saat 21.16.45_627fb3af.jpg

Ryzen 7 5800x3D
MSI X570 Tomahawk Wifi
EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 ULTRA HYDRO COPPER GAMING

Trident z gskillt 32GB cl16 3600 mhz(2x16)
Samsung 980 PRO 500 GB
Samsung 970 Evo 1 TB
Custom Sıvı Soğutma (360+240) mm
ZALMAN ZM1000-EBT 80+ GOLD 1000W
Phanteks enthoo pro full tower tempered glass kasa

Arkadaşlar custom sıvı soğutmalı sistemime yeni ekran kartı mı taksam yoksa komple değiştirsem mi emin değilim. Sadece kasa olarak sizce ne kadar edebilir? Ekran kartı da orjinal custom sıvı soğutmalıdır. Kasa ve radyatör fanlarının hepsi artic.

Alıntıyı görüntüle

Ryzen 7 5800x3D
MSI X570 Tomahawk Wifi

Samsung 980 PRO 500 GB
Samsung 970 Evo 1 TB
işlemci anakart ekran kartını 3 lü kombo halinde internetten sat

yeni işlemci anakart ve ekran kartı al
.en ucuz bu halde kurtulursun

emeklerine yazık costum sistem satma

Bence is gorur sistem.Tabii ki bu tamamen size kalmış eğer iş icinse ve yetersizse degistirilir onun harici hala 4/4luk bir sistem.Fiyat konusuna geli4sek ozellikle custom sivi sogutma olmasi epey fiyat artirmasi gerek fakat am4 sisteme kimse cok yuksek fiyat vermez diye dusunuyorum.

Bence is gorur sistem.Tabii ki bu tamamen size kalmış eğer iş icinse ve yetersizse degistirilir onun harici hala 4/4luk bir sistem.Fiyat konusuna geli4sek ozellikle custom sivi sogutma olmasi epey fiyat artirmasi gerek fakat am4 sisteme kimse cok yuksek fiyat vermez diye dusunuyorum.
Ya sıkıntı custom sıvı soğutmaya da çok alıştım her değişimde yine custom yapmak istediğim için iyi para gidiyor :) Bütün fanlar en düşük devirde dönüyor benim yükte yada boşta. Yükte ekran kartı 50 dereceyi bile geçmiyor bu şekilde. Sessizlikten dolayı normal sistemlere de dönemiyorum :) Bir de orjinal custom sıvı soğutmaya uygun ekran kartı türkiyede pek satılmıyor. Ekstra blok alıp takmak da çok mantıklı olmuyor. 2.5k ve 4k olduğu için ekranlarım aslında yeterli gelmiyor bana. iyi fps alıyor ama işte herkesin yeterlisi farklı oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Ryzen 7 5800x3D
MSI X570 Tomahawk Wifi

Samsung 980 PRO 500 GB
Samsung 970 Evo 1 TB
custom olmadığı senaryodaki satış fiyatını hesaplayın ve üstüne mantıklı alıcılarında ilgisini çekebilecek costum maliyetinin bir kısmını ekleyin

Ya sıkıntı custom sıvı soğutmaya da çok alıştım her değişimde yine custom yapmak istediğim için iyi para gidiyor :) Bütün fanlar en düşük devirde dönüyor benim yükte yada boşta. Yükte ekran kartı 50 dereceyi bile geçmiyor bu şekilde. Sessizlikten dolayı normal sistemlere de dönemiyorum :) Bir de orjinal custom sıvı soğutmaya uygun ekran kartı türkiyede pek satılmıyor. Ekstra blok alıp takmak da çok mantıklı olmuyor. 2.5k ve 4k olduğu için ekranlarım aslında yeterli gelmiyor bana. iyi fps alıyor ama işte herkesin yeterlisi farklı oluyor.
4k da 3080ti yeterli gelmeyebilir evet.O yönde haklisiniz fakat eger bu yetersizlik fazla degilse hic ugrasmayin derim.Cunku cok guzel bir sistem var.Onu gectim satilmaya kalkisirsa zararina satmaniz lazim ki alici bulabilesiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,213
Üyeler
175,180
Son üye
laptopdannefretedenadam
Geri