Neler Yeni

RYZEN 7 5800X3D İŞLEMCİMİN SOĞUTUCU FANI SÜREKLİ YÜKSEK DEVİRDE ÇALIŞIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Yoğun
Instagram
mustafayogn
Steam
https://steamcommunity.com/id/mustafayogun/
Twitter
mustafayogn
Discord
mustafayogn
Dostlar merhaba, ikinci el şekilde şu özelliklerde sistem satın aldım ve herhangi bir parça sorunu var mı varsa da ne tür uyum sorununda ötürü bunu düşündüğünüzü yaşarsanız çok mutlu olurum
İŞLEMCİ: RYZEN 7 5800X3D
EKRAN KARTI: ASUS TUF 3080 10GB
ANAKART: ASUS TUF B450 PLUS GAMİNG
SSD: KİNGSTON NV2 1 TB
RAM: 32GB 3200MHZ CL14 RAM
İŞLEMCİ SOĞUTMASI: ARCTİC ÇİFT FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU
POWER: CORSAİR RM 750 80+ GOLD
KASA: THERMALTAKE ( ÖNÜ KAPALI, ÜSTÜ MESH-KASADA ÖNDE 3 ARKADA EGZOZ VE ÜSTTE BİR FAN OLMAK ÜZERE 5 FAN VAR)
İŞLEMCİ SOĞUTUCUSUNUN FANLARI SÜREKLİ YÜKSEK DEVİRDE ÇALIŞIYOR VE SESLİ ÇALIŞIYOR (SİSTEMİ ALDIĞIM KİŞİ İŞLEMCİNİN VOLTAJINI DÜŞÜREREK BU SORUNUN ÖNÜNE GEÇTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ BEN DE BİOS UPDATE ETMEDEN ÖNCE SESSİZ ŞEKİLDE ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜM, GÖRÜŞLERİNİZİ KASANIN EKSİKLERİNİ ŞEFFAFÇA VE NETÇE SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Dostlar merhaba, ikinci el şekilde şu özelliklerde sistem satın aldım ve herhangi bir parça sorunu var mı varsa da ne tür uyum sorununda ötürü bunu düşündüğünüzü yaşarsanız çok mutlu olurum
İŞLEMCİ: RYZEN 7 5800X3D
EKRAN KARTI: ASUS TUF 3080 10GB
ANAKART: ASUS TUF B450 PLUS GAMİNG
SSD: KİNGSTON NV2 1 TB
RAM: 32GB 3200MHZ CL14 RAM
İŞLEMCİ SOĞUTMASI: ARCTİC ÇİFT FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU
POWER: CORSAİR RM 750 80+ GOLD
KASA: THERMALTAKE ( ÖNÜ KAPALI, ÜSTÜ MESH-KASADA ÖNDE 3 ARKADA EGZOZ VE ÜSTTE BİR FAN OLMAK ÜZERE 5 FAN VAR)
İŞLEMCİ SOĞUTUCUSUNUN FANLARI SÜREKLİ YÜKSEK DEVİRDE ÇALIŞIYOR VE SESLİ ÇALIŞIYOR (SİSTEMİ ALDIĞIM KİŞİ İŞLEMCİNİN VOLTAJINI DÜŞÜREREK BU SORUNUN ÖNÜNE GEÇTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ BEN DE BİOS UPDATE ETMEDEN ÖNCE SESSİZ ŞEKİLDE ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜM, GÖRÜŞLERİNİZİ KASANIN EKSİKLERİNİ ŞEFFAFÇA VE NETÇE SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Eko moda alın biostan

Top Bottom