baranthemosby
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
Hocam yukarıda hocalarıma saygısızlık olmasın onlar da fikirlerini paylaşmış. Onlara da göz atın. Benim düşüncelerim şu şekilde olur.Tamam buraya kadar anladım. Hangi anakartı alıyım asus ve msı anakrtlardan birini yazarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bana nokta atışı asus marka anakart söyleyin alıyım size zahmet
Gigabyte tarafında:
Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.335,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus tarafında:
Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.809,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!
https://www.akakce.com/anakart/en-u...gaming-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,746124212.html (bu anakart için yukarıda hocam bilgilendirme yapmış, tecrübesini dikkate almanızı öneririm.)