Hocam benimde 5600 dustu yaralarima orta ol diyegördüm deşme yaramı
renderda çok fark vardı sanırım değiş miÇekirdek performansı 13600k daha iyidir. Oyun benzerdir diye tahmin ediyorum.
Ucuz anakart almayacaklar için bir anlam ifade etmiyor bu işlemci ben anakartımın dolu dolu olmasını isterimKonusu açıldı mı bilmiyorum ancak görünce direk paylaşayım dedim. Teknobiyotik'te AMD işlemcilerde güzel indirimler var tabi indirimler işlemciden işlemciye değişiyor. 5800x3D için ise son 1 senenin en düşük fiyatı akakçeden gördüğüm kadarıyla.
LİNK
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bende onu diyorum işte bak aslında 6 ay bile olmamış satışa çıkalı.Akakçenin aynen yazdığını aktardım hocam. İyi fiyat, DDR4 bir platformda bu işlemci üst düzey ekran kartlarıyla uzun yıllar kullanılabilir. Geçen 8,5-9k bandına bi indi ancak bu kadar indiğini görmemiştim.
Hocam render da kötü mü acabaDdr5 sistemlere geçemeyenler yapışsın![]()
güzel fiyat ama dolar buralarda kalırsa daha güzel indirimler görebilirizKonusu açıldı mı bilmiyorum ancak görünce direk paylaşayım dedim. Teknobiyotik'te AMD işlemcilerde güzel indirimler var tabi indirimler işlemciden işlemciye değişiyor. 5800x3D için ise son 1 senenin en düşük fiyatı akakçeden gördüğüm kadarıyla.
LİNK
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Pazarlama taktiğidir ya da değildir zaten çıkış tarihine bakarsanız yakın zamanda çıktığını bilirsiniz ki buradaki çoğu kişi bunu biliyordur. Ayrıca çıktığı fiyattan düşük mü evet düşük. Çıktığından beri takip ediyorum. Dediğim gibi görünce paylaşayım dedim. Almak isteyen alır istemeyen almaz. Yeni nesil AMD işlemciler DDR5 anakartlara mecbur bırakıyor bu işlemci yeni AMD işlemcilerine bile kafa tutuyor ki DA bununla ilgili testleri de videolarında paylaşmıştı.Hocam bende onu diyorum işte bak aslında 6 ay bile olmamış satışa çıkalı. Alıntıyı görüntüle
son 10 yılında en düşük fiyatı son 20 yılında en düşük fiyatı oluyorbiraz pazarlama taktiği gibi olmuş onu demiştim sadece
Tercih sizin tabii ki hocam.Ucuz anakart almayacaklar için bir anlam ifade etmiyor bu işlemci ben anakartımın dolu dolu olmasını isterim
tabii ki kişiye ve bütçesine kalmış, döviz durumu malum.güzel fiyat ama dolar buralarda kalırsa daha güzel indirimler görebiliriz
Yok ya 8 çekirdek işlemci bu sonuçta.Hocam render da kötü mü acaba
Aynen fark var bayağı.renderda çok fark vardı sanırım değiş mi