AMD Genel indirime gitti 5000 serisindeHocam benimde 5600 dustu yaralarima orta ol diye
Şimdi bu işlemciyi alıcağım 1 ay sonra bu fiyatın altına düşerse üzülürüm.Şimdi bu işlemciyi almak mantıklı mı yoksa Vergi indirimi veya efsane cuma'da daha da düşer mi ?
İhtimal var ben 7000 seviyelerini göreceğini düşünüyorum daha düşmez ama.Şimdi bu işlemciyi almak mantıklı mı yoksa Vergi indirimi veya efsane cuma'da daha da düşer mi ?
Geçen sene indirimleri bekleyerek imzam'da ki parçaları 4.500 TL civarı aldım. Fiyatı güzel ama işte 1 ay sonra efsane cuma var oradan 5900X veya 5800X3D almayı düşünüyordum. Daha da indirime girer mi diye kararsızım.İhtimal var ben 7000 seviyelerini göreceğini düşünüyorum daha düşmez ama.
13600K alınır mı peki bunun yerine ?Yok ya 8 çekirdek işlemci bu sonuçta.
Bu islemciyi 1000 TL'lik anakarta bile takabilirsin. 13600K için daha pahalı bir anakart ve sağlam bir soğutma lazım. Çok bütçe farkı var.13600K alınır mı peki bunun yerine ?
Böyle bi ihtimal var maalesef, haklısınız.Geçen sene indirimleri bekleyerek imzam'da ki parçaları 4.500 TL civarı aldım. Fiyatı güzel ama işte 1 ay sonra efsane cuma var oradan 5900X veya 5800X3D almayı düşünüyordum. Daha da indirime girer mi diye kararsızım.
13600k alırım ben daha güncel ddr5 desteği de var ama 5800 de çok kral işlemci13600K mı bu mu?
Bu işlemcide sağlam soğutma ister ama anakart olarak tabi avantajlı bayağı.Bu islemciyi 1000 TL'lik anakarta bile takabilirsin. 13600K için daha pahalı bir anakart ve sağlam bir soğutma lazım. Çok bütçe farkı var.
Ama am4 anakart daha ucuz 13600k için iyi bir anakart şart .13600k alırım ben daha güncel ddr5 desteği de var ama 5800 de çok kral işlemci
Bu seneki dolar kuru malum ama ben 7000 den daha aşağı ineceğini sanmam.Geçen sene indirimleri bekleyerek imzam'da ki parçaları 4.500 TL civarı aldım. Fiyatı güzel ama işte 1 ay sonra efsane cuma var oradan 5900X veya 5800X3D almayı düşünüyordum. Daha da indirime girer mi diye kararsızım.
Yurtdışında 330 dolara düştü.Şimdi bu işlemciyi almak mantıklı mı yoksa Vergi indirimi veya efsane cuma'da daha da düşer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi bu işlemciyi alıcağım 1 ay sonra bu fiyatın altına düşerse üzülürüm.![]()