MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
- Bütçe
- 20000
İşlemcim başlıkta mevcut şuan COOL MASTER 240 kullanıyorum 360’a çıkarmak istiyorum bütçe 15-20 k
Alabileceğin en iyi AIO lardan, bir çok kez ödül aldı garantisi, performansı ve parça kaliteleri çok iyi. Soğutma için o kadar para vermene gerek yok yani.İşlemcim başlıkta mevcut şuan COOL MASTER 240 kullanıyorum 360’a çıkarmak istiyorum bütçe 15-20 k
Noldu hocam ?YUH BÜTÇEYE BAK
Hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim bahsetmiş olduğunuz sıvı soğutucuları araştırmıştım almayı düşündüm ama bunların da üstü olarak ne alabilirim diye baktım çünkü bütçem varken hem görsel açıdan hitap edecek hem de yüksek grafik ayarında oyun oynadığım zaman iyi performans sağlayabilecek bir sıvı soğutucu düşündüm bahsetmiş olduğum konuyla ilgili sizinle paylaştığınız sıvı soğutucuların daha üst seviyesinde paylaşmak istediğiniz ürün varsa seve seve bakarımAlabileceğin en iyi AIO lardan, bir çok kez ödül aldı garantisi, performansı ve parça kaliteleri çok iyi. Soğutma için o kadar para vermene gerek yok yani.
Bunun da performansı gayet iyidir
İkisi de 7800x3d için fazla bile diyebilirim, bende arctic 3 pro var ve radyatör fanlarını en düşük RPM de kullanıyorum sessiz sistem için 7800x3d ile 79 u geçmiyor cinebench multi core testinde (akvaryum kasa olmasına rağmen).
Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum çok sağ olun
Yani illaki bu aralıkta olsun istiyorsanız tercih edilebilir ancak ben de arkadaşa katılıyorum Liquid freezer 3 pro fazlasıyla işinizi görecektir.