Babangida Babayaro
80+ Bronze
Hayır hocam. 100 kişi açtı herhalde aynı konuyuArkadaşlar acil bakar mısınız
Teyze oğlu bu işlemciyi trendyol üzerinden dfs bilgisayardan aldı.
Bu işlemci sahte midir
Üretim yeri/yeni üretim farklılığı. Önemli olan içi, dışı değil.Normalde Orjinal de önde 6 tane chip görünüyor bunda 4 tane görünüyor. Sorun yok yani diyorsunuz.
satıcı dfs zaten oradan anlıyabilirsiniz direk orjinal oldugunuNormalde Orjinal de önde 6 tane chip görünüyor bunda 4 tane görünüyor. Sorun yok yani diyorsunuz.
İçinde bir şüphe varsa takıp denesin.Bu şekinde slikomları taşmış diyor teyze oğlu. Sıkıntı var mıdır sizce.
Anakartı bekliyor. Ben de yarın dfsye bilgi ver dedim. Bilgi verecek.İçinde bir şüphe varsa takıp denesin.
bilgi vermelik bir şey yok hocam takıp kullansın bir sorun yokAnakartı bekliyor. Ben de yarın dfsye bilgi ver dedim. Bilgi verecek.
Üretim yerlerine göre değişkenlik gösteriyor. Yeni üretimlerde böyle oluyor diyecekler. İşlemcide bir sıkıntı yok sahte değil aynısı bende var hocam. Zaten 6 chip yerine 4 chip koyarak sahte yapmıyorlar işlemciyi youtubeda videolar var yazı fontu farklı oluyor ağırlığı farklı oluyor.Anakartı bekliyor. Ben de yarın dfsye bilgi ver dedim. Bilgi verecek.
Bu kadar sıkıntı etticekseydi keşke amazondan alsaydı sıkıntı yok daha kolay iade olurduBu şekinde slikomları taşmış diyor teyze oğlu. Sıkıntı var mıdır sizce.