Gurkanpiro
80+ Platinum
Satıcı magic bisey olmaz üretim farklılığıdır
n11'den AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!satıcı linkini atın bi inceleyeyim , işin ucunda n11 olunca sahte çıkma ihtimali olabilir.
hocam attığınız linkteki ürünün satıcısı İncehesap , sahte çıkma ihtimali yok. Siparişlerim bölümünden vs. kontrol edin ürünün satın aldığınız mağaza incehesap mı ? En ucuz oysa onu gösteriyor olabilir.n11'den AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bende magicten baya işlemci aldım en son 4 tane 12400 almıştım sorunsuzdu yaniSatıcı magic bisey olmaz üretim farklılığıdır
14 gün sürede gelir umarım, 14 gün süresi var gene ne olur ne olmaz diye aklınızda bulusun iade politikası için, eğer başka bir yerde test etme şansınız varsa edin derim (Video Kaydı ile)Hayır denemek için diyer parçaların gelmesini bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi çalıştırmak için diyer bilgisayar parçaların gelmesi gerekiyor
Bi sorun olurmu peki
evo/v2/bulk gibi düşün biri yeni üretim diğeri eski bu tür farklılıklar olabiliyorPazar günü n11 de ki bi satıcıdan amd ryzen 7 7800x3d satın aldım işlemci bu gün elime geçti ama bişey fark ettim benim elime gelen işlemci sol taraftaki ve sağ taraftaki gibi yanlarda ki küçük seylerden yok yoksa sahte işlemci mi geldiAlıntıyı görüntüle
Ama İncehesap değil satıcıhocam attığınız linkteki ürünün satıcısı İncehesap , sahte çıkma ihtimali yok. Siparişlerim bölümünden vs. kontrol edin ürünün satın aldığınız mağaza incehesap mı ? En ucuz oysa onu gösteriyor olabilir.
Bende magicten baya işlemci aldım en son 4 tane 12400 almıştım sorunsuzdu yani
Faturanızda veya siparişlerimde falan yazmıyor mu hocam satıcı ?Ama İncehesap değil satıcı
Performansı etkilermi pekievo/v2/bulk gibi düşün biri yeni üretim diğeri eski bu tür farklılıklar olabiliyor
He biz linke tıklayınca magic açılıyor bu satıcıyı bilmiyorum güven vermedi pek.Ama İncehesap değil satıcı
Bu satıcıdan aldım işlemciyiBilgiRize - n11
BilgiRize mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile BilgiRize mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
Hayır etkilemez.Performansı etkilermi peki
bu mesaja uyarı ekleyecek kadar ne yaşadı acaba veren kişi merak ediyorum hesabımı kapatın tam olsun yemek tarifi sormuşum sankikonudan bağımsız r7 7800x3d yi ekran kartsız çalıştırabiliyormuyum?