Sovereignty
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 696
- İsim
- Ömer
Hocam biraz araştırdım adamların web siteleri boş yani ürün yok, hakkımızda bölümü bile yok!! Sanırım Bilgi Bilgisayar diye bir firmayı taklit ediyorlar, hepsiburadada yorumları okuduğumda işlemci alan bazı kişilerde 2. el olduğundan şüphelenmiş. İade edebiliyorsanız iade edin, sipariş ettiğiniz işlemcinin gelen işlemciyle aynı olmadığını buraya attığınız fotoğraflar ile n11 desteğine de yazabilirsiniz, bence direkt iade etmeden önce sahte ürün göndermişler diye n11 ile görüşmeyi deneyin.Ama İncehesap değil satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu satıcıdan aldım işlemciyiBilgiRize - n11
BilgiRize mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile BilgiRize mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelen ürün kutusunda seri no. vs yazmıyor mu doğrulamanız için? Ürünün sahte olduğunu düşünüyorum çünkü size gelen ürün gibi bir işlemciyi araştırmalarıma rağmen göremedim.Hocam biraz araştırdım adamların web siteleri boş yani ürün yok, hakkımızda bölümü bile yok!! Sanırım Bilgi Bilgisayar diye bir firmayı taklit ediyorlar, hepsiburadada yorumları okuduğumda işlemci alan bazı kişilerde 2. el olduğundan şüphelenmiş. İade edebiliyorsanız iade edin, sipariş ettiğiniz işlemcinin gelen işlemciyle aynı olmadığını buraya attığınız fotoğraflar ile n11 desteğine de yazabilirsiniz, bence direkt iade etmeden önce sahte ürün göndermişler diye n11 ile görüşmeyi deneyin.