Güzel fiyata koymuşsun. Pazarlık isterlerse biraz yapabilirsin.Merhabalar arkadaşlar işlemcimi satmayı düşünüyorum belki ryzen 7 9800x3d ye geçerim belkide komple bırakırım bilgisayar sektörünü
7800x3d işlemcimi kaça satmalıyım şimdilik 15k ya ilana koydum
Not: tray işlemci değil kutulu
Güzel fiyat 13.5 14 k teklif gelirse satabilirsinizMerhabalar arkadaşlar işlemcimi satmayı düşünüyorum belki ryzen 7 9800x3d ye geçerim belkide komple bırakırım bilgisayar sektörünü
Ne kadar süre kullandınız? performans durumu nasılMerhabalar arkadaşlar işlemcimi satmayı düşünüyorum belki ryzen 7 9800x3d ye geçerim belkide komple bırakırım bilgisayar sektörünü
kendisi 7800x3d sahibi25k yaz sonra senın ilanı görenler ben niye ucuza satıyım diye 24k 23klara ceksınler sonra bir e ticaret sitesi 17 satar hoop piyasa aşağı iner.Bi hareketlilik gelir yani nolcak
15K iyi fiyat (maalesef) altına düşmeMerhabalar arkadaşlar işlemcimi satmayı düşünüyorum belki ryzen 7 9800x3d ye geçerim belkide komple bırakırım bilgisayar sektörünü
Hocam sence 7800x3d fiyatları hep böyle mi kalacak? Yurt dışında da fiyatları artmış baya (bizim kadar olmasa da)15K iyi fiyat (maalesef) altına düşme
not: 7800x3d'den 9800x3d'ye geçilmez (israf)