Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D li valorant amaçlı topladığım bu pc yi yorumlar mısınız?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Kadir Efe Ulusoy
BU bütçeye çok daha iyisi toplanır.
hocam siz niye sadece BU BÜTÇEDE BUNDAN İYİSİ VAR diyerek ortalğı karıştırıyorsunuz geçen 7800xt 7600 b650 li sistemi alacak kişinin konusunada aynısını yazdınız konu sahibi yaz sonu almayı planlıyor artık sizin yüzünüzden çok daha iyisi toplanıyorsa eli yüzü düzgün 7800x3d olan daha iyi bir sistem bul bakalım haydi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe 73k olsa neler gelecek ama

1717283444964.png

istersen asus beyaz akvaryum halini seç

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
hocam siz niye sadece BU BÜTÇEDE BUNDAN İYİSİ VAR diyerek ortalğı karıştırıyorsunuz geçen 7800xt 7600 b650 li sistemi alacak kişinin konusunada aynısını yazdınız konu sahibi yaz sonu almayı planlıyor artık sizin yüzünüzden çok daha iyisi toplanıyorsa eli yüzü düzgün 7800x3d olan daha iyi bir sistem bul bakalım haydi bekliyorum

bütçe 73k olsa neler gelecek ama

Alıntıyı görüntüle
istersen asus beyaz akvaryum halini seç

Bütün parçalar saçmalıktan ibaret. 70K bütçede 3060 koymazsın.

Attığım sitemi alacaksa uğraşayım, yoksa 1 parça bile atmaya gerek yok şuraya.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
66k ya geliyor
360 lik sivi sogutma kasa değişti psu 850 gold
böyle de özelleştirilebilir
1717283807402.png

xenoNnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Karayiğit
Hocam siz benim niyeti anlayamamışsiniz.Ben ekran kartını yukseltcem diye diğer bileşenleri dusuremem o zaman alacağım performans çok daha - ye gider ben zaten açıklama kısmına yorumlara yazmışım amacimi.Sirf bir ekran kartı (bilinçli bir şekilde) düşük tutulduğu için şu sisteme çöp muamelesi yapamazsın.Sectigim parça ve markaların hepsi alanlarında en iyileri ve birbirleriyle uyumlu.Buradaki cop olan secenegimi lütfen söyleyin.Ayrica bana bundan daha iyi 7800x3d sistem dizer misin benim niyetim çerçevesinde

Oldu paşam gece gece nabzımı yükselttin ya bu ne egodur kardeşim.Madem böyle bir hamle yapacaksın o zaman hiç konuya girme "bu paraya çok daha iyisi var"demek ve insanın aklında şüphe bırakmak kolay tabi değil mi? Varsa daha iyisi dizsene.Karsindaki ben olmam başkası olur.1 tane insan bile senin yorumundan şüpheye düşse bu ne kadar kötü bir şey biliyor musun? YAV MADEM PARCALAR SACMALİKTAN İBARET,BUNU DİYİP DURACAGİNA SACMALİK OLMAYAN PARCALARİ PAYLASSANA KAFAYİ Mİ YEDİN BU NASİL BİR EGO DERECESİDİR

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı

Hocam siz benim niyeti anlayamamışsiniz.Ben ekran kartını yukseltcem diye diğer bileşenleri dusuremem o zaman alacağım performans çok daha - ye gider ben zaten açıklama kısmına yorumlara yazmışım amacimi.Sirf bir ekran kartı (bilinçli bir şekilde) düşük tutulduğu için şu sisteme çöp muamelesi yapamazsın.Sectigim parça ve markaların hepsi alanlarında en iyileri ve birbirleriyle uyumlu.Buradaki cop olan secenegimi lütfen söyleyin.Ayrica bana bundan daha iyi 7800x3d sistem dizer misin benim niyetim çerçevesinde

Oldu paşam gece gece nabzını yükselttin ya bu ne egodur kardeşim.Madem böyle bir hamle yapacaksın o zaman hiç konuya girme "bu paraya çok daha iyisi var"demek ve insanın aklında şüphe bırakmak kolay tabi değil mi? Varsa daha iyisi dizsene.Karsindaki ben olmam başkası olur.1 tane insan bile senin yorumundan şüpheye düşse bu ne kadar kötü bir şey biliyor musun? YAV MADEM PARCALAR SACMALİKTAN İBARET,BUNU DİYİP DURACAGİNA SACMALİK OLMAYAN PARCALARİ PAYLASSANA KAFAYİ Mİ YEDİN BU NASİL BİR EGO DERECESİDİR
Şu tarz hazır sistemler varken 3060 peşinde koşman ve dandirik parçalar kullanıp kalieeeööö demen saçmalık
:ROFLMAO: :ROFLMAO:

xenoNnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Karayiğit
Yanlış Bilgilendirme
Şu tarz hazır sistemler varken 3060 peşinde koşman ve dandirik parçalar kullanıp kalieeeööö demen saçmalık
:ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ulan dandirik parçalar diyorsun attığın sistemdeki anakart GALAX LA GALAX.Bide 7800x3d ye hava sogutuculu hazır sistem atiyorsun.Ne ictin sen dayi?İyi misin?Sırf ekran kartının adı 4k serisi diye mi tatmin ediyorsun kendini.Ben yazmisim amacimi sence benim amacima 4k serisi fazla değil mi?Ekran kartı adı 4k olsun diye Rami SSD yi vs. dusurmek nasıl bir model koleligi.Yazık başka diyecek hiçbir şey bilmiyorum.Senin gibi maymunlarla aynı dunyada olduğum için de kahroluyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
Uygunsuz davranış
Ulan dandirik parçalar diyorsun attığın sistemdeki anakart GALAX LA GALAX.Bide hava sogutuculu hazır sistem atiyorsun.Ne ictin sen dayi.İyi misin?Yazık başka diyecek hiçbir şey bilmiyorum.Senin gibi maymunlarla aynı dunyada olduğum için de kahroluyorum.
O Galax dediğin kart Çoğu MSI ve Asus karttan daha kaliteli.
Donanım bilgin sıfır gelmiş cazz yapıyorsun ne halt alırsan al, Ye kazığı yat aşşa.

Ulan dandirik parçalar diyorsun attığın sistemdeki anakart GALAX LA GALAX.Bide hava sogutuculu hazır sistem atiyorsun.Ne ictin sen dayi.İyi misin?Yazık başka diyecek hiçbir şey bilmiyorum.Senin gibi maymunlarla aynı dunyada olduğum için de kahroluyorum.
@Mehmet Yılmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
Ulan dandirik parçalar diyorsun attığın sistemdeki anakart GALAX LA GALAX.Bide 7800x3d ye hava sogutuculu hazır sistem atiyorsun.Ne ictin sen dayi?İyi misin?Sırf ekran kartının adı 4k serisi diye mi tatmin ediyorsun kendini.Ben yazmisim amacimi sence benim amacima 4k serisi fazla değil mi?Ekran kartı adı 4k olsun diye Rami SSD yi vs. dusurmek nasıl bir model koleligi.Yazık başka diyecek hiçbir şey bilmiyorum.Senin gibi maymunlarla aynı dunyada olduğum için de kahroluyorum.
4080 varken, 3060 almak mı seniin kafana ben 3 katı gücünde la kart

Gene geldi troll veledin biri :ROFLMAO: :ROFLMAO:

xenoNnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Karayiğit
4080 varken, 3060 almak mı seniin kafana ben 3 katı gücünde la kart

Gene geldi troll veledin biri :ROFLMAO: :ROFLMAO:
İyide ben FPS oyuncusuyum benim işime yaramayacak ki.Yani en azından değer bı fark yaratmayacak.Battlefield ya da COD oynamıyorum beni karıştırma

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
İyide ben FPS oyuncusuyum benim işime yaramayacak kiiiiiii.Yani en azından değer bı fark yaratmayacak.Battlefield ya da COD oynamıyorum beni karıştırma
ne oynuyon zula mı :ROFLMAO:

Top Bottom