Neler Yeni

Ryzen 7 7800x3d, MSI MAG X870 TOMAHAWK ve Galax Geforce Rtx 4070 Ti Super Ex Gamer UYUMLU MU?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
özgür şahin
Hocam ne o PSU olur ne de o soğutucu 7950X3D soğutur.
Arkadaşın yazdığı gibi msı psu bakıyorum. İşlemciyi 7800x3d'e çektik ama sıvı soğutucu ne önerirsiniz?
7800x3d çok pahalı hocam şuan önermem o yüzden 9800x3d bekleyin derim ve 7800xt yine gariban gibi kalıyor psu ve ssd elinizde ise yapacak bir şey yok idare edebilme şansınız var ise edin ve daha iyi bir şey alın ram olarakta şuna bakın derim

ve soğutucuya da o kadar para bayılmak yerine şuna bakarsın ve ekran kartını yükseltirsin

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa için bütçe nedir
Kasa için 5kdan fazla harcamayı düşünmüyorum, masanın altında kalacağı için görüntüsünde değilim :) 360mm'lik sıvı soğutucunun sığabileceği bir öneriniz var mı bu bütçeye göre?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Emirhan
Arkadaşın yazdığı gibi msı psu bakıyorum. İşlemciyi 7800x3d'e çektik ama sıvı soğutucu ne önerirsiniz?

Kasa için 5kdan fazla harcamayı düşünmüyorum, masanın altında kalacağı için görüntüsünde değilim :) 360mm'lik sıvı soğutucunun sığabileceği bir öneriniz var mı bu bütçeye göre?
Buna bakabilirsin hocam gösteriş ile işin yok ise malzeme kalitesi olarak çok iyidir bir çok özelliği mevcut zaten büyüklüğü de her ekran kartını alabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
özgür şahin
Buna bakabilirsin hocam gösteriş ile işin yok ise malzeme kalitesi olarak çok iyidir bir çok özelliği mevcut zaten büyüklüğü de her ekran kartını alabilir

Beğendim, teşekkür ederim :)
Daha bir şey almadım :) Kararlaştırırsak her şeyi almaya başlayacağım. Performans olarak aynı mı ekran kartları sadece fiyat mı değişiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
özgür şahin
soğutma olarak bu işlemciyi kule tipi soğutur mu?

Top Bottom