RYZEN 7 7800X3D VE MSI 5070 EKRAN KARTI NASIL SİSTEMDİR

mstfkosee

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar yeni sistem toplamaya calısıyorum, burada bana taviye edebileceğinz birşeyler var mı ? Bu sistem dar boğaz yapar mı ? veya o parçayı değilde şu daha iyi şu fiyata diye bileceğiniz bir şey var mı ? Her türlü öneriye açığım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-27 193327.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-27 193327.webp
    32.2 KB · Hit: 91
  • Ekran görüntüsü 2025-07-27 193505.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-27 193505.webp
    60.2 KB · Hit: 88
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
neden tek bir yerden topluyorsunuz?

vade farksız 9 taksit yapıyor

Çok gereksiz pahalı parçalar. Ekran kartına taksit var diye 4 daha koyuo 5070 ti alabilecek iken bunu almam. 7 o güç ünitesine vermem 5 geçen cuma verdiler. ha taksit işindeysem bir şey demiyorum kolay gele.

Çok gereksiz pahalı parçalar. Ekran kartına taksit var diye 4 daha koyuo 5070 ti alabilecek iken bunu almam. 7 o güç ünitesine vermem 5 geçen cuma verdiler. ha taksit işindeysem bir şey demiyorum kolay gele.
Haklı oldugun yerler var ama 5070ti ekrankartının 34bin bandında hiç bir yerde göremedim

Haklı oldugun yerler var ama 5070ti ekrankartının 34bin bandında hiç bir yerde göremedim
4 daha eklersin dedim. yani 38bine vatanda geçen vardı. incehesapta verildi. ssd pahalı bu arada. markaya para dökmeyin. sistem kuruyorsunuz her zaman olmayacak ama ram de pahalı görsellik için para dökmek pek makul değil.

3-5klık şeyleri 3 ay taksitli yerden alsanız en kötü 7-8k karda olursunuz

Ram gereksiz pahalı 4k fazlası var, ordan gelen parayla gpuyu güçlendir. psu mpg falan denk gelebilir o fiyatlara. b650 anakarta 8500 vermek gereksiz, illa b650 olacaksa daha düzgünleri var.

Ram gereksiz pahalı 4k fazlası var, ordan gelen parayla gpuyu güçlendir. psu mpg falan denk gelebilir o fiyatlara. b650 anakarta 8500 vermek gereksiz, illa b650 olacaksa daha düzgünleri var.
teşekkür ederim haklısın bakayım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu 750w yeterli mi yoksa 850w çıkartmak gerekir mi

teşekkür ederim haklısın bakayım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu 750w yeterli mi yoksa 850w çıkartmak gerekir mi
Bu işlemci tam yükte bile 100w üstü oyunda görmez. 750w gold yeter. 5090 gibi güçlü kart alırım dersen gelecekte yetmez. Bak dediğim gibi herkes fiyatların pahalı olduğunu söylüyor. ben hevesini kırmak istemiyorum o ram parasına 64gb ram yaparsın sistemi.

Merhabalar yeni sistem toplamaya calısıyorum, burada bana taviye edebileceğinz birşeyler var mı ? Bu sistem dar boğaz yapar mı ? veya o parçayı değilde şu daha iyi şu fiyata diye bileceğiniz bir şey var mı ? Her türlü öneriye açığım.
Taksit var diye buradan alıyorsun ama fiyatlar çok pahalı bir şey değişmiyor

Geri