Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d yerine 9800x3d alınır mı?

MasterX99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
Ryzen 7 7800x3d işlemciyi 18.799 TL ye almıştım. Şuan kargoda daha gelmedi.
Ryzen 7 9800x3d işlemcinin stokları bitmiş.
Sizce stoklar yenilendiğinde benim aldığım fiyata yakın çıkar mı? İşlemciyi iade etmelimiyim?
Yakın çıkarsa iade edip 9800x3d almak istiyorum

Son düzenleme:

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EREN
Ryzen 7 7800x3d işlemciyi 18.799 TL ye almıştım. Şimdi kargoda daha gelmedi.
Ryzen 7 9800x3d işlemcinin stokları tamamlandı.
Sizce stoklar yeni görünüyor benim fiyata yakın çıkar mı?
O işlemciye o fiyat velirirmi iade et

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
hocam ekran kartın ne monitörün nasıl ayrıca o işlemci bu taleple çok fiyatı inmez gibi.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
umut
tahminim yakın çıkması ya da ilk çıktığı fiyatında hafif altına çıkmasıdır hocam. 7800x3d fiyatı çok şişirildi zaten bu fiyatlar verilmez.

MasterX99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ekran kartın ne monitörün nasıl ayrıca o işlemci bu taleple çok fiyatı inmez gibi.
Teker teker topluyorum
Ekran kartını RTX 4070 Ti Super ya da 4080 super düşünüyorum.
Monitörüm 4k 240hz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahminim yakın çıkması ya da ilk çıktığı fiyatında hafif altına çıkmasıdır hocam. 7800x3d fiyatı çok şişirildi zaten bu fiyatlar verilmez.
İade etsem böyle bir işlemcinin fiyatının düşüceğini sanmıyorum hocam eğer 9800x3d yakın fiyata çıkarsa iade ederim açılmamış kutuyu iade kabul ediyorlar mı?

The Semih

80+ Gold
Ryzen 7 7800x3d işlemciyi 18.799 TL ye almıştım. Şuan kargoda daha gelmedi.
Ryzen 7 9800x3d işlemcinin stokları bitmiş.
Sizce stoklar yenilendiğinde benim aldığım fiyata yakın çıkar mı? İşlemciyi iade etmelimiyim?
İşlemciden kazık yemişşin o fiyat fahiş 12K ya düşene kadar bekle dicemde Ocak ayına kadar bilerek yüksek tutuyorlar Overclock çocukları.

MasterX99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciden kazık yemişşin o fiyat fahiş 12K ya düşene kadar bekle dicemde Ocak ayına kadar bilerek yüksek tutuyorlar Overclock çocukları.
İşlemci gelince iade etmem mantıklı olur mu, kutusunu açmadan göndersem iadeyi kabul ederler mi hocam? Ocak ayından sonra fiyatlar düşer mi sizce?

The Semih

80+ Gold
İşlemci gelince iade etmem mantıklı olur mu, kutusunu açmadan göndersem iadeyi kabul ederler mi hocam? Ocak ayından sonra fiyatlar düşer mi sizce?
Kutusunda bant olması lazım bant yoksa zaten iade etmelisin, kargodan teslim alırken video kaydına çek kuryenin yüzünü göstermeden rica et çekmek için. Bu dediğim önemli yoksa uğraştırabilirler.

Ocak ayından sonra fiyatların düşceğini sanmıyorum. Efsane cuma geliyor 29 kasımda büyük indirim, bide incehesap gaming geceleri oluyor. Aralığa kadar alman iyi olur.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
umut
İade etsem böyle bir işlemcinin fiyatının düşüceğini sanmıyorum hocam eğer 9800x3d yakın fiyata çıkarsa iade ederim açılmamış kutuyu iade kabul ediyorlar mı?
14 gün koşulsuz iade hakkınız var hocam. Bence gelirse kargo paketini bile açmayın hatta kargoyu teslim almayarak direkt iade işlemi başlatabilirsiniz kapının önündeyken. Bunların hepsi süre kazandıracaktır. Siteye göre değişkenlik gösteriyor mümkünse tanındık siteler hepsiburada trendyol n11 gibi sitelerden alın hocam. Onlar her türlü ilgilenir ama bazı satıcılar kendi sitesinde satınca ilgili olmuyorlar. Ayrıca gerçekten 7800x3d 19k edecek bir işlemci değil bir anda fiyatı fırladı.
Kutusunda bant olması lazım bant yoksa zaten iade etmelisin, kargodan teslim alırken video kaydına çek kuryenin yüzünü göstermeden rica et çekmek için. Bu dediğim önemli yoksa uğraştırabilirler.

Ocak ayından sonra fiyatların düşceğini sanmıyorum. Efsane cuma geliyor 29 kasımda büyük indirim, bide incehesap gaming geceleri oluyor. Aralığa kadar alman iyi olur.
katılıyorum. Mümkünse video kaydı alarak ürünü teslim alın. Uğraştırabilirler.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EREN
reis x3d diye bu işlemcilere bukadar para velirmez bu işlemci 13 seviyesindeydi şu an fiyatlar abartı sana önerim

AMD Ryzen 9 7950X alman olcak zaten 64 mb l3 önbelek var emin ol oyunlarda zaten max fps alırsın 16 çekirdek canavar gibi işlemci 8 çekirdek işlemciye okadar para velirmez ve emin ol oyun konusunda seni tatmin eder eğer bütçe aşarsa ve bence bu işlemci bide acayip iyi AMD Ryzen 9 7900X al derim bence oyun için bu senin işini fazlalıklar gölur​

MasterX99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
Beyler ürün şuan hala gelmedi 9800x3d 23.798 Tl ye satılıyor.
iade edeceğimi bildirdim bunlar bana kod atıcakmış haberleri olmadan iade etmemem lazım galiba.
Yani kurye gelse bile bunların verdiği kodla göndericiye yollatmam lazım.
İademi her türlü kabul edecekler mi bilmiyorum çünkü stoklar bitmeden 9800 almak istiyorum ne yapayım sizce?

Top Bottom