- Bütçe
- 30000
merhaba arkadaşlar yarın bunu almayı düşünüyorum. sizce farklı bir model almak mantıklı olur mu ?
lumionda render alıyorum. nvidia da güzel çalışıyorİlla nvidia ise 5070 değilse 9070 yada 9070xt
O zaman 5070 alman lazım 0 alacaksanlumionda render alıyorum. nvidia da güzel çalışıyor
güzel tercih işlemci rahat besler gainward yerine fiyatları benzerse inno tercih ederdimmerhaba arkadaşlar yarın bunu almayı düşünüyorum. sizce farklı bir model almak mantıklı olur mu ?
iş yerinde gainwardın 4080s var. herhangi bir sorunu yok neden inno tercih etmeliyim ?güzel tercih işlemci rahat besler gainward yerine fiyatları benzerse inno tercih ederdim
30k bütçede 5070 çok iyi olur bütçeyi zorlayabilirsen 9070XT daha iyi olur tabii.merhaba arkadaşlar yarın bunu almayı düşünüyorum. sizce farklı bir model almak mantıklı olur mu ?
düşük bütçede tasarım olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ve nedense bana bu modeli kalitesiz hissettirdiiş yerinde gainwardın 4080s var. herhangi bir sorunu yok neden inno tercih etmeliyim ?