Ryzen 7 9700X işlemci için sıvı soğutma önerisi

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar yeni sistem aldım işlemci için sıvı soğutma almayı düşünüyorum.Sistem özellikleri
rx9060xt ekran kartı
B650m r anakart
Ryzen 7 9700X

Buna göre bir sıvı soğutma önerirseniz sevinirim.Bütçem çok değil taksitle alabileceğim bir şey olursa daha iyi olur.

Thermalright Frozen Vision 360 ARGB Black kullanıyorum öneririm

Bende dd 9700x hava soğutucu fazla bile geliyor. Neden sıvı soğutucu gibi bir dertle kafanı ağrıtasın ki?

Arkadaşlar yeni sistem aldım işlemci için sıvı soğutma almayı düşünüyorum.Sistem özellikleri
rx9060xt ekran kartı
B650m r anakart
Ryzen 7 9700X

Buna göre bir sıvı soğutma önerirseniz sevinirim.Bütçem çok değil taksitle alabileceğim bir şey olursa daha iyi olur.
"bütçem çok değil" çok muğlak bir ifade. daha net olabilirse öneriler de netleşir.
Arctic Liquid Freezer III 240mm da olur Pro versiyonu da olur.
9700x ile Arctic Liquid Freezer III 240mm kullanıyorum bir senedir. boşta 35-40 derece arası seyrediyor.

rx9060xt ekran kartı
B650m r anakart
Ryzen 7 9700X

hava soğutma öneririm gaminggentr den bakabilirsin çift kule 6 bakır borulu olanlara

Hava soğutmam var ama yeterli olmayacağını söyledi bir bilgisayarcı.Yani hem zararı olmaz diye düşünüyorum.3000 e kadar olabilir fiyatda.
hocam sıvı soğutmanı ömrü çok uzun değil. ve her hava soğutma da bir değil. al sırayla hangisi daha çok hoşuna gidiyosa. ilk attığım rgbsiz olanı ben 7800x3d de kullanıyorum çok memnunum.

hocam sıvı soğutmanı ömrü çok uzun değil. ve her hava soğutma da bir değil. al sırayla hangisi daha çok hoşuna gidiyosa. ilk attığım rgbsiz olanı ben 7800x3d de kullanıyorum çok memnunum.
Hocam yeterli olur mu sonrasında işlemci hasar falan görmesin.

Hocam yeterli olur mu sonrasında işlemci hasar falan görmesin.
7800x3d ile kullanıyorum. Attıklarım farklı gibi durabilir ama en pahalı olan son attığım dışında hepsi aynı. Tek farkları rgb ve ekran. Isı değeri olarak da gayet yeterli olur. Bf6 da 60-65 arası değişiyo max 67 yi gördü. 7500f le karışmamak lazım bu işlemciyi. Boşta bile 40-45 derecelerde çalışıyo ordan hesap et

Geri