Ryzen 7 9800x3d (O.C) Prime95 Saat Small FFT s Test Sonuçları (1 saat 15 Dakika)

rilax

80+
Reaksiyon skoru
24
Pbo 200 C.O Per Cor;
  • Core 0: −38
  • Core 1: −38
  • Core 2: −38
  • Core 3: −38
  • Core 4: −38
  • Core 5: −32
  • Core 6: −34
  • Core 7: −34
Deneye deneye en stabil olarak bu şekilde Prime95 testini 1 saat 15 dakika sürede hatasız tamamladım. 38 olanları 38 de stabil diye bıraktım üstüne deneme yapmadım 38 de hata verenleri düşürerek en düşük stabil değerlerini bulmaya çalıştım sadece o da sonuç bu çıktı. Hwinfo da herhangi bir sıkıntı görünüyor mu ? bir hata var mıdır? Bundan sonra herhangi bir test önerir misiniz? Kullanım alanım genelde pubg, cs2, valorant gibi oyunlar.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-11 070251.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-11 070251.webp
    190.4 KB · Hit: 24
  • Ekran görüntüsü 2025-12-11 070214.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-11 070214.webp
    132.4 KB · Hit: 19
WHEA Hatasi vermiyor stabil islevini görüyor ise wy not.Islemcini ne ile Sogutmaktasin X3D cache sogutmada biraz zorluyor.iyi bir sogutma takman iyi olur. 90 derece Prime95 de ok desekde testde cekirdek Performansi etkiler Oyunlarda o ISIYA dayanmaz. zaten.Harici Corecyler yada Bios Kombo strike.

Prime95 8 saat geçtiğim testten sonra aida64’de 2. Saatte hata almıştım farklı testlerede bakmanızı tavsiye ederim özellikle aida64 prime95’den daha az güç çektirmesine karşın daha erken hataları tespit ediyor

WHEA Hatasi vermiyor stabil islevini görüyor ise wy not.Islemcini ne ile Sogutmaktasin X3D cache sogutmada biraz zorluyor.iyi bir sogutma takman iyi olur. 90 derece Prime95 de ok desekde testde cekirdek Performansi etkiler Oyunlarda o ISIYA dayanmaz. zaten.Harici Corecyler yada Bios Kombo strike.
Sistemi yeni kurduğum için sınırlarını öğrenmeye çalışıyorum. Arctic Liquid Freezer III Pro 360.

mantiki tabi.Sogutma güzel Secim.Kurmadan önce altinda olan naylonu cikardin dimi islemcinin üstüne gelen bölümün altinda.Stress testide olsa o Dereceyi görmemesi lazim o Sogutma sistemin ile.

mantiki tabi.Sogutma güzel Secim.Kurmadan önce altinda olan naylonu cikardin dimi islemcinin üstüne gelen bölümün altinda.Stress testide olsa o Dereceyi görmemesi lazim o Sogutma sistemin ile.
Hahaha😂 aynen çıkardım az daha çıkarmadan takıyodum ama 😂 ilerleyen zamanda bakıcam ya bi macun değişimi yaparım ben de memnun olmadım ısıdan macunun ayarını bi gözden geçiricem ama bu testte çok ağır bi test blend değil small fft testi bunun üstüne işlemciyi cache i zorlayan bi test yokmuş öyle diyo grokla chatgpt

Geri