Neler Yeni

Ryzen 7600x için Anakart Tavsiyesi

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Hocam gerçekten güzel mi ? Çok yerde kötü olduğunu okuduğum için vazgeçmiştim almaktan :(
Am5 anakart bakıyorum da şu an bi sorayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hiç sorun yaşadınız mı hala memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da forumlarda olumsuz yorum çok var ama genelde kullanmayanlar yorum yapmışlar. HB yorumlarında herkes memnun. Geçmişe dönseydiniz bunu değil de şunu alırdım dediğiniz bir model var mı?
Olumsuz yorum yazan arkadaşlar neden yazmış bilemiyorum fakat bu anakart yabancı teknoloji kanallarında da giriş seviye için tavsiye edilen bir anakart. "Kesinlikle alınmaz" gibi bir ünvanı yok. Fiyatına göre sunduğu özellikler gayet yeterli. 2 tane gen4 m2 ssd girişi, m2 soğutucu bloğu, vrm ve mosfet soğutucu bloğu var. Bunlar eski seri giriş seviyesi anakartlarda neredeyse hiç yoktu. AM5 soketinin giriş seviyesi anakartlarında bu özelliklerin olması kullanıcıyı mutlu ediyor. Kendim yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve sorun vs yaşamadım. Memnunum. Zamanında bütçem olsaydı aşağıya bırakacağım 2 anakarttan birini almak isterdim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam gerçekten güzel mi ? Çok yerde kötü olduğunu okuduğum için vazgeçmiştim almaktan :(
Am5 anakart bakıyorum da şu an bi sorayım dedim
Ben önerirken 3999 lira mı neydi şuan bunla aynı fiyat:

Gerçi 4199' a var burada

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Son düzenleme:

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Ben önerirken 3999 lira mı neydi şuan bunla aynı fiyat:

Gerçi 4199' a var burada
tekramarket güvenlilir midir hocam

Olumsuz yorum yazan arkadaşlar neden yazmış bilemiyorum fakat bu anakart yabancı teknoloji kanallarında da giriş seviye için tavsiye edilen bir anakart. "Kesinlikle alınmaz" gibi bir ünvanı yok. Fiyatına göre sunduğu özellikler gayet yeterli. 2 tane gen4 m2 ssd girişi, m2 soğutucu bloğu, vrm ve mosfet soğutucu bloğu var. Bunlar eski seri giriş seviyesi anakartlarda neredeyse hiç yoktu. AM5 soketinin giriş seviyesi anakartlarında bu özelliklerin olması kullanıcıyı mutlu ediyor. Kendim yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve sorun vs yaşamadım. Memnunum. Zamanında bütçem olsaydı aşağıya bırakacağım 2 anakarttan birini almak isterdim.

Hocam sizinkinde olmayan hangi özelliği için msi tercih ederdiniz peki. Ben de msi ile ds3h arasındayım da

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
tekramarket güvenlilir midir hocam

Hocam sizinkinde olmayan hangi özelliği için msi tercih ederdiniz peki. Ben de msi ile ds3h arasındayım da
MSI modelinde güç fazlaması daha iyi diye biliyorum. buna ek olarak soğutucu blokları daha büyük ve wifi adaptörü var. Kullanacağınız işlemciye göre güç fazlaması önemli olabilir, onun dışında pek bir önemi yok açıkçası. Kendim wifi kullandığım için eğer alacak olsaydım wifi adaptörü olduğu için alırdım.

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
MSI modelinde güç fazlaması daha iyi diye biliyorum. buna ek olarak soğutucu blokları daha büyük ve wifi adaptörü var. Kullanacağınız işlemciye göre güç fazlaması önemli olabilir, onun dışında pek bir önemi yok açıkçası. Kendim wifi kullandığım için eğer alacak olsaydım wifi adaptörü olduğu için alırdım.
Hocam şimdilik 7600 veya 7600x ile kullanmayı düşünüyorum, ben wifi özelliği aramıyorum anakartta ama sanki standart olmuş gibi hepsine koymuşlar bu seviyedeki anakartlarda. Opsiyon olsaydı da fiyat biraz daha düşük olsaydı benim için daha iyi olurmuş. Güncel soket olduğu için ileride upgrade yapma imkanından dolayı güncel sistem düşünüyorum

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
Hocam şimdilik 7600 veya 7600x ile kullanmayı düşünüyorum, ben wifi özelliği aramıyorum anakartta ama sanki standart olmuş gibi hepsine koymuşlar bu seviyedeki anakartlarda. Opsiyon olsaydı da fiyat biraz daha düşük olsaydı benim için daha iyi olurmuş. Güncel soket olduğu için ileride upgrade yapma imkanından dolayı güncel sistem düşünüyorum
7600 veya 7600X için B650M DS3H yeterli. Bu arada dediğin gibi çoğu anakartta artık wifi özelliği oluyor, yavaştan standart hale geliyor sanırsam. Eğer B650M DS3H aklına tam yatmadıysa üstüne biraz daha ekleyip önceden attığımız modellerden birisini alabilirsin. Son olarak şimdi linkini atacağım anakartı öneren 1-2 görmüştüm ona da bakabilirsin.

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
merhabalar hocam asus tuf b650-plus modelini tercih edebilirsiniz 3 yıl garantili güncel bios desteği tercih edebilirsin

Top Bottom