Yamoima
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 378
- İsim
- Ahmet Utku Kargı
- Discord
- Yamoima#1664
Olumsuz yorum yazan arkadaşlar neden yazmış bilemiyorum fakat bu anakart yabancı teknoloji kanallarında da giriş seviye için tavsiye edilen bir anakart. "Kesinlikle alınmaz" gibi bir ünvanı yok. Fiyatına göre sunduğu özellikler gayet yeterli. 2 tane gen4 m2 ssd girişi, m2 soğutucu bloğu, vrm ve mosfet soğutucu bloğu var. Bunlar eski seri giriş seviyesi anakartlarda neredeyse hiç yoktu. AM5 soketinin giriş seviyesi anakartlarında bu özelliklerin olması kullanıcıyı mutlu ediyor. Kendim yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve sorun vs yaşamadım. Memnunum. Zamanında bütçem olsaydı aşağıya bırakacağım 2 anakarttan birini almak isterdim.Hocam gerçekten güzel mi ? Çok yerde kötü olduğunu okuduğum için vazgeçmiştim almaktan
Am5 anakart bakıyorum da şu an bi sorayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hiç sorun yaşadınız mı hala memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum da forumlarda olumsuz yorum çok var ama genelde kullanmayanlar yorum yapmışlar. HB yorumlarında herkes memnun. Geçmişe dönseydiniz bunu değil de şunu alırdım dediğiniz bir model var mı?
Gigabyte B650 Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B650 Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com