Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 9 3900x - Anakart seçimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Merhabalar değerli forum moderatörleri ve üyeleri aklıma bir şey takıldı en doğru kaynak olarak sizlere sormak istedim.

- Asus/Gigabayt/Msi 2070 Super Oc

- Ryzen 9 3900x
- 512 Gb m2 Ssd
- 8x2 Gb Ram

Bu sisteme acaba hangi anakart daha iyi olur ve daha verimli olur acaba? Ben birkaç tane anakart modeli seçtim fakat aralarındaki farkları bilmiyorum maalesef. Hepsinin neredeyse fiyatları ortalama aynı gibi gibi, fakat farkları nelerdir hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden... :giggle:

Ekran Resmi 2020-08-29 05.10.12.png
Ekran Resmi 2020-08-29 05.10.23.png
Ekran Resmi 2020-08-29 05.11.19.png
Ekran Resmi 2020-08-29 09.20.15.png
Ekran Resmi 2020-08-29 09.20.33.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b550 strix f veya x570 pro karbon ama bence strix daha mantıklı
Teşekkür ederim yorumunuz için ancak neden daha mantıklı açıklayabilir misiniz ne farkları var acaba aralarında bu anakartların yada sizin özel olarak tercih sunabileceğiniz başka bir anakart var mı? 🖤

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
@crazyreign 'e danışmakta fayda var.
B550-F seçerdim VRAM olarak daha iyi diye biliyorum ama üstad ne diyecek bakalım.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :giggle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign 'e danışmakta fayda var.
B550-F seçerdim VRAM olarak daha iyi diye biliyorum ama üstad ne diyecek bakalım.
Genellikle geceden bu yana izlediğim videolardan hep x570 tercih edilmiş bunun sebebi nedir acaba bir bilginiz var mıdır? :unsure:

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :giggle:

Genellikle geceden bu yana izlediğim videolardan hep x570 tercih edilmiş bunun sebebi nedir acaba bir bilginiz var mıdır? :unsure:
Bütçen varsa x570 alabilirsin ama fazla bütçe ayırmak istemiyorum dersen b550 f al geç 3900x e uyumlu olur çok güzel bir anakart b550 f strix bende onu alıcam ama işlemci 3700x olucak büyük ihtimal ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Bütçen varsa x570 alabilirsin ama fazla bütçe ayırmak istemiyorum dersen b550 f al geç 3900x e uyumlu olur çok güzel bir anakart b550 f strix bende onu alıcam ama işlemci 3700x olucak büyük ihtimal ;)
Anladım o zaman b550 f'e gitmek daha mantıklı olacaktır bütçe açısından. Peki aralarında ki fark nedir? Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için ariyetten :giggle:

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1

İzlediğiniz videoların tarihi B550 serisi çıkmadan önce çekildi ise o yüzdendir zamanın en iyi anakartları idi çünkü X570'ler ancak bazı B550'lerin X570'den daha iyi bileşenlere sahip modeller bile var.
-

Anladım o zaman b550 f'e gitmek daha mantıklı olacaktır bütçe açısından. Peki aralarında ki fark nedir? Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için ariyetten :giggle:
Aralarında ki fark temel olarak VRAM ancak bunu en iyi açıklayacak kişi @crazyreign .

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum bence crazyreing i bekle akşam aktif oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
İzlediğiniz videoların tarihi B550 serisi çıkmadan önce çekildi ise o yüzdendir zamanın en iyi anakartları idi çünkü X570'ler ancak bazı B550'lerin X570'den daha iyi bileşenlere sahip modeller bile var.
-

Aralarında ki fark temel olarak VRAM ancak bunu en iyi açıklayacak kişi @crazyreign .
Aaaa anladım evet tarih olarak biraz geç bakmışım aslında spontane videolara tıkladığım için öyle olmuş galiba kusura bakmayın dikkat edememişim :giggle: Yorumunuza dikkate alarak o zaman en iyisi yukarıda dediğiniz anakart'ı seçmek en mantıklısı olacaktır o zaman 😻

Dostum bence crazyreing i bekle akşam aktif oluyor.
Tamamdır o zaman ondan da görüş almak çok isterim ne kadar yardım olursa o kadar iyi olur benim için ama yorumunuz için yinede çok teşekkür ederim :giggle: Uyku düzeni bozuk olduğundan dolayı kaçırabilirim akşam ama gece uyanınca mutlaka değerli yorumunu okuyacağım. 💚

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Merhabalar değerli forum moderatörleri ve üyeleri aklıma bir şey takıldı en doğru kaynak olarak sizlere sormak istedim.

- Asus/Gigabayt/Msi 2070 Super Oc

- Ryzen 9 3900x
- 512 Gb m2 Ssd
- 8x2 Gb Ram

Bu sisteme acaba hangi anakart daha iyi olur ve daha verimli olur acaba? Ben birkaç tane anakart modeli seçtim fakat aralarındaki farkları bilmiyorum maalesef. Hepsinin neredeyse fiyatları ortalama aynı gibi gibi, fakat farkları nelerdir hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden... :giggle:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
B550-F seçebilirsin VRAM olarak daha iyi olması lazım

Top Bottom