Neler Yeni

Ryzen 9000X3D Duyruldu

asko56

80+ Silver
Normalde 9700x düşünüyorum şöyle videolara baktım 7800x3d ile bile bazı oyunlarda az fark var gözüküyor .Bnm için kafi aradaki az fps önemli deilde video gerçek mi fake mi bilemedim. Yani 9700x çok yaklaşmış gözüküyor özellikle 2. videoda , daha fazla fark olmalı gibi geldi bana. Belki de durum fps farkı videodaki oyunlara göre değişiklik gösteriyor. Videolar gerçekte olabilir. Gerçekse güzel 9800x3d zaten alamam çokta gerek yok bnm için. Bütçe 9700x falan anca yeter bakalım artık.

12600k dan ile 9700x geçmek arasında acaba güzel bir fark oluşur mu fark etmez mi 4070 super de . Full hd ve 2k da hikayeli oyunlarda.
Bunlar da bahsettim videolar...

bios güncellemeleri geldikçe oyunlara güncelleme geldikçe 9000 serisi güzel fps ler almaya başlamış demektir

4 gün önce test yapmış bir arkadaşın videosunu bırakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erhan Akçay
bios güncellemeleri geldikçe oyunlara güncelleme geldikçe 9000 serisi güzel fps ler almaya başlamış demektir

4 gün önce test yapmış bir arkadaşın videosunu bırakıyorum

İlk çıktığında 9000 serisi performans olarak beğenilmedi ben dahil. Ama sonra windows güncellemesi 24H2 ile daha iyi bir performans kazandılar. Bnce de zamanla bios ve windows , oyun güncellemeleri ile daha stabil iyi performansa kavuşacaklardır.

9700x in performansı paylaşılan bu son video da da gayet iyi başarılı.

Top Bottom