- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben birde intel kullanmak istemiyorum birde ryzena geçmek istiyorum ama dediğim gibi kararsız kaldımHocam ozaman arada neredeyse hiç fps farkı olmaz. İşlemcinin ekran kartını beslemesi yeterli.
ben birde intel kullanmak istemiyorum birde ryzena geçmek istiyorum ama dediğim gibi kararsız kaldımHocam ozaman arada neredeyse hiç fps farkı olmaz. İşlemcinin ekran kartını beslemesi yeterli.
hocam değiştirme sebeplerimden biriside anakart zaten anakartımda bir hata meydana geldi ve çözemedim o yüzden satacağım2700X alma da gerisine ne alırsan al, karışmam.
Ayrıca 3600 alacağına 10400F alırsın, hem işlemciye daha az ödersin hem de anakart değişimine gerek kalmaz.
Anladımhocam değiştirme sebeplerimden biriside anakart zaten anakartımda bir hata meydana geldi ve çözemedim o yüzden satacağım
bazı kişilerde oyun için 3300x diyor falan çok kararsızım yaAnladım
O zaman anakart illaki değişecek, yine de 10400F bence bir seçenek olarak kalsın, 3600 yerine alınabilir.
3300X güzel, ama bulunması zor.bazı kişilerde oyun için 3300x diyor falan çok kararsızım ya
peki bir sorum daha olucak. 3300x mi 3500x mi sizin tercihiniz hangisi olurdu ikiside stokta olsa oyun için?3300X güzel, ama bulunması zor.
3600 ile arasında çok fark yok oyunda.
3300Xpeki bir sorum daha olucak. 3300x mi 3500x mi sizin tercihiniz hangisi olurdu ikiside stokta olsa oyun için?