RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,874
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama ayıp onu kaç kere yazdımBaşlıktaki "Ryzen işlemciler için ram overclock neden önemli" cevabını bulamadım.
Ama ayıp onu kaç kere yazdımBaşlıktaki "Ryzen işlemciler için ram overclock neden önemli" cevabını bulamadım.
Nasıl yaAma ayıp onu kaç kere yazdım
Bak iyi yakaladın. Tamda çokomelli yeri.ya 1. ve 2. nesil diyecektin ya da 12nm ve 7nm diyecektin.
RAM kontrolcü direk içerde. Bunu duyunca anlarsın. Ayrıca CPU oc yapınca kısmı da var orası 23:00' da düzenlenip eklenicek.Nasıl yaO halde neden önemli?
kaç ns olduğunu nasıl öğreneceğiz onu da yaz.AMD kendi söylemine göre Ryzen işlemciler için 70ns altını öneriyor.
Çarpıyla işaretlediğim yerde Micron altta ise B-DİE yazıyor yani Micron B-DİE. Orda ise Micron-Bdie için öngörüm var.Pek bişey anlamadım programı yükledim ve böyle şeyler çıktı
AİDA 64 ile. Yazıcam. Ama önce reklamlar.kaç ns olduğunu nasıl öğreneceğiz onu da yaz.
PC başında değilim. Bu yüzden MİNİ yazdım oraya. Bu daha minisi aslı anakart alınca. Anakartım yok malum tornavida soktum yanlışıklasarı ile yazan 97TH bilmem ne ne alaka bu arada?2666 mhz ve 3200 mhz arasındaki gecikme süresi aynı sanırım ama 2. ve 3. nesil için test at !
97TH ne? tornavidayı anakarta sokmayı nasıl becerdin? xDPC başında değilim. Bu yüzden MİNİ yazdım oraya. Bu daha minisi aslı anakart alınca. Anakartım yok malum tornavida soktum yanlışıkla
Tecavüz etmiş anakarta97TH ne? tornavidayı anakarta sokmayı nasıl becerdin? xD
97TH ne? tornavidayı anakarta sokmayı nasıl becerdin? xD
Bu ne terbiyesizLİNKTecavüz etmiş anakarta![]()
Coomerliğin bu kadarı diyorsun?Tecavüz etmiş anakarta![]()