Neler Yeni

Ryzen Threadripper 1900X Sadece 1200₺

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Screenshot_2020-04-20-22-13-44-455_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Arkadaşlar bu konuya giren kimsede bu işlemciyi takabileceği bir anakart olduğunu sanmıyorum ancak kaçınılmaz bir fırsat. Ryzen 5 3600 den daha ucuza 1900X gibi bir canavar alıyorsunuz.

180W lık güç tüketimi ile yüksek performans sunmakla kalmıyor üstünü evinizi de ısıtıyor. Oyun performansı konusunda iddialı olmasa bile çoklu çekirdek isteyen işlerinizde bu fiyata kaçmaz bir fırsat.

HepsiOrada'dan daha ucuza N11 de var: https://m.n11.com/AMD-tr4-ryzen-thr...vR5PA2mvDxOL176f3adMLfNXP-BCUA-hoCymEQAvD_BwE

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
TR4 anakart bulmak zor :(

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
2700X varken bu alınmaz.

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu konuya giren kimsede bu işlemciyi takabileceği bir anakart olduğunu sanmıyorum ancak kaçınılmaz bir fırsat. Ryzen 5 3600 den daha ucuza 1900X gibi bir canavar alıyorsunuz.

180W lık güç tüketimi ile yüksek performans sunmakla kalmıyor üstünü evinizi de ısıtıyor. Oyun performansı konusunda iddialı olmasa bile çoklu çekirdek isteyen işlerinizde bu fiyata kaçmaz bir fırsat.

HepsiOrada'dan daha ucuza N11 de var: https://m.n11.com/AMD-tr4-ryzen-thr...vR5PA2mvDxOL176f3adMLfNXP-BCUA-hoCymEQAvD_BwE
Anakartıda bir işlemci parası

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hatta 3600 varken sonuçta tekli çekirdek perforamsnı çok daha iyi ve multithread konusunda da çok gerisinde sayılmaz aynı sayılır. :d bu arada threadripperler çok daha fazla güç tüketiyor ve ısınıyor üstelik 68 derece tmax?

Death Mark

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Sadece oyun için threadripper alınmaz. Bu işlemcinin amacı profesyonel kullanıma yöneliktir. Fiyatı gerçekten çok ilgi çekici.

Toroslu

80+ Bronze
Burada birçok donanımı görmeniz mümkün, neden TR4 anakarta sahip olan olmasın?
Ayrıca evi ısıttığı falan da yok, o işlemci sınıfına ve klasmanına göre en iyi değerleri sunuyor. Oyun oynayacak olanlara da gitmez, 3600 çok daha iyi performans verir. Herkese göre bir CPU değil, oyun için Threadripper alınmaz.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Evet. Bayağı zamandır fiyatı böyleydi. Bu, düşük tekli çekirdek performansıyla bir oyun işlemcisi değil.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sadece oyun için threadripper alınmaz. Bu işlemcinin amacı profesyonel kullanıma yöneliktir.
Oyun oynayacak olanlara da gitmez, 3600 çok daha iyi performans verir. Herkese göre bir CPU değil, oyun için Threadripper alınmaz.
Evet. Bayağı zamandır fiyatı böyleydi. Bu, düşük tekli çekirdek performansıyla bir oyun işlemcisi değil.
Zaten ben de oyun işlemcisi olmadığını belirttim, acaba ben oyun işlemcisi bu ya da buna benzer bi şey düşündüm diye tekrar okudum. Dememişim hatta "oyun konusunda iddialı değil" demişim. Yanlış anlaşılma olsun istemem.
Burada birçok donanımı görmeniz mümkün, neden TR4 anakarta sahip olan olmasın?
Ayrıca evi ısıttığı falan da yok, o işlemci sınıfına ve klasmanına göre en iyi değerleri sunuyor. Oyun oynayacak olanlara da gitmez, 3600 çok daha iyi performans verir. Herkese göre bir CPU değil, oyun için Threadripper alınmaz.
Açıkçası bu forumda o anakarta sahip olan aktif kullanıcı sayısı ya 1 ya da 2 dir. Türkiye'de o anakartı alan kaç kişi var ki onlar gelip DA forumda gezinecek vs.
Ayrıca 180W gayet ısıtır, 95W'lık bir işlemci ve RX 570 ile (150W) render alıyorken İstanbul şartları için orta-büyük denebilecek bir odayı gerçekten ısıtabiliyor. Ki bu işlemcinin tek başına 180W olması bi de yanına ekran kartı ile rahatlıkla ısıtır. He rakip işlemciler daha da ısıtabilir zaten ben rakip işlemciden daha çok emiyor vs. demedim.

Toroslu

80+ Bronze
Zaten ben de oyun işlemcisi olmadığını belirttim, acaba ben oyun işlemcisi bu ya da buna benzer bi şey düşündüm diye tekrar okudum. Dememişim hatta "oyun konusunda iddialı değil" demişim. Yanlış anlaşılma olsun istemem.

Açıkçası bu forumda o anakarta sahip olan aktif kullanıcı sayısı ya 1 ya da 2 dir. Türkiye'de o anakartı alan kaç kişi var ki onlar gelip DA forumda gezinecek vs.
Ayrıca 180W gayet ısıtır, 95W'lık bir işlemci ve RX 570 ile (150W) render alıyorken İstanbul şartları için orta-büyük denebilecek bir odayı gerçekten ısıtabiliyor. Ki bu işlemcinin tek başına 180W olması bi de yanına ekran kartı ile rahatlıkla ısıtır. He rakip işlemciler daha da ısıtabilir zaten ben rakip işlemciden daha çok emiyor vs. demedim.
Ben de yanlış anlaşılma olsun istemem. Dediğim cümlelerde CPU'nun ısınmadığını söylemiyorum, en iyi değerleri sunduğunu belirtiyorum. Ayrıca ülkede TR4 chipset kullanan kişi sayısı AM4 chipset kadar olmasa da hatırı sayılır derecede fazla. Özellikle mesleki nedenlerden dolayı birçok kişi tarafından tercih ediyor.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben de yanlış anlaşılma olsun istemem. Dediğim cümlelerde CPU'nun ısınmadığını söylemiyorum, en iyi değerleri sunduğunu belirtiyorum. Ayrıca ülkede TR4 chipset kullanan kişi sayısı AM4 chipset kadar olmasa da hatırı sayılır derecede fazla. Özellikle mesleki nedenlerden dolayı birçok kişi tarafından tercih ediyor.
Evet tercih ediliyor olabilir ancak bu forumda o anakartı tercih edecek aktif kullanıcı sayısı ya 1 ya da 2 dir.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
daha iyi bir işlemci alınabilir bence

Top Bottom