Anakart MSI b450 Gaming Plus Max
İşlemcimi overclock yapmak istiyorum. Ancak hiç bir bilgim yok. Forumdan veya başka bir mecradan iletişim kurarak overclock yapmama yardım edebilirmisiniz?
Aha Işıklar Kırmızı Mavi Ben bişey yapmadım abi QWE:QWE:QWEVideodaki değerlerin birebir aynısını yaptım. Kaydedip yeniden başlattığımda bu ekran geldi. Yaklaşık 10 dakikadır böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi tekrar başlattım ve bios a giriş yaptım. Değerler videoda göründüğü gibi. (3.9ghz) Ancak çıkıp Windows'a devam ettiğimde bir önceki fotoğraftaki ekran gelip kalıyor.
Yakacaksın YAPMA.CPU ratioyu ve voltage ayarlarını tekrar auto moda aldım. Windows açıldı. Daha ayrıntılı yardım edebilecek birisi yok mu?
Soğutucum AMD stok soğutucu. Ekstrem bir OC istemiyorum normalde 3.4 civarlarında çalışıyor işlemcim. 3.7 - 3.8 kâfi. Stok soğutucu ile bunu yapabilirim sanırım?Alıntıyı görüntüle
--------------------
Alıntıyı görüntüle
--------------------
Bunları dene bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum, ayrıca soğutucun iyi değilse overclock önermem.
Dostum stok soğutucuyla overclock yapma bence. Gerek yok zaten.Soğutucum AMD stok soğutucu. Ekstrem bir OC istemiyorum normalde 3.4 civarlarında çalışıyor işlemcim. 3.7 - 3.8 kâfi. Stok soğutucu ile bunu yapabilirim sanırım?
Bukdarcık şey için yapma kardeş ABak dinle beni arıza çıkarSoğutucum AMD stok soğutucu. Ekstrem bir OC istemiyorum normalde 3.4 civarlarında çalışıyor işlemcim. 3.7 - 3.8 kâfi. Stok soğutucu ile bunu yapabilirim sanırım?