Yardım ryzen5 3600 için düşük fiyatlı ekran kartı tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar hayırlı forumlar. gigabyte b450m s2h + ryzen 5 3600 + sapphire rx5500xt 8gb + 2x8 gb corsair 3000 mhz ram + 256 gb m2.ssd li bir sistemim var. haziran 2020 de ofiste kullanmak amacıyla almıştım. performansından gayet memnunum fakat sürekli sahada olmam yüzünden acil derecede notebook ihtiyacım oluştu. ekran kartını satıp düşük model bir ekran kartı alıp (mesela gt1030 olabilir) aradaki fark ile notebook için bütçe oluşturmak. tabi üzerine eklemem gerekecek. bu ekran kartı ile autocad idecad gibi programları kullanırken zorluk çeker miyim? oyun olarak bir tek cs go oynuyorum ama oyanamasam da olur yani illa oynucam diye bir şey yok. ofiste sürekli bir bilgisayar ihtiyacı olduğu için kasayı ve geri kalan sistem parçalarını satmayı düşünmüyorum. ekran kartını ikinci el sitelerde satanlardan aldığım bilgiler ışığında ortalama 5k bandında bir satış söz konusu. 1000 tl de gt 1030 alıp aradaki fark ile üzerine ekleyip monster abra a5 almayı düşünüyorum. sizce mantıklı mı

Almısken 1050ti falan 2.el temizinden. Oyunda oynatır. Bende 3600x ve 1050ti var her türlü oyunda oynuyorum. CS Fifa FORZA , Hatta rdr2 orta ayarlarda bir 50 fps falan veriyor.

arkadaşlar hayırlı forumlar. gigabyte b450m s2h + ryzen 5 3600 + sapphire rx5500xt 8gb + 2x8 gb corsair 3000 mhz ram + 256 gb m2.ssd li bir sistemim var. haziran 2020 de ofiste kullanmak amacıyla almıştım. performansından gayet memnunum fakat sürekli sahada olmam yüzünden acil derecede notebook ihtiyacım oluştu. ekran kartını satıp düşük model bir ekran kartı alıp (mesela gt1030 olabilir) aradaki fark ile notebook için bütçe oluşturmak. tabi üzerine eklemem gerekecek. bu ekran kartı ile autocad idecad gibi programları kullanırken zorluk çeker miyim? oyun olarak bir tek cs go oynuyorum ama oyanamasam da olur yani illa oynucam diye bir şey yok. ofiste sürekli bir bilgisayar ihtiyacı olduğu için kasayı ve geri kalan sistem parçalarını satmayı düşünmüyorum. ekran kartını ikinci el sitelerde satanlardan aldığım bilgiler ışığında ortalama 5k bandında bir satış söz konusu. 1000 TL de gt 1030 alıp aradaki fark ile üzerine ekleyip monster abra a5 almayı düşünüyorum. sizce mantıklı mı
Mantıklı bence. Bu arada GT 1030 Cs yi paramparça ediyor çok rahat oynarsın.

2. elden bir şey almaya çekincelerim var özellikle elektronikte. asıl amacım oyun oynamak değil dediğim gibi idecad sap2000 gibi analiz programlarını kesintisiz kullansam yeter. sanıyorum o programlarda öenmli olan işlemci gücü ve ram. bu ekran kartı değişikliği beni çok yomayacak anladığım kadarıyla. teşekkür ederim cevaplarınız için.

Geri