Evet 4 tane var.Nasil dort tane la dur bakim kutusuna bendedemi dört tane var
Muhtemelen 2 fana çıktığı için soğutma performansı biraz daha artmıştır.Benim soğutucudan 4 tane tel çıkmıştı.
Aha bunun gibi yaptim
Bendeki id cooling se 214xt modeli ama
Elimde fan vardı zaten
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın üşenmezsem, fanları %100 devir yapıp test edicem kaç dereceyi görücem şuan merak ettim.
Aynı kasayı kullanıyorum.He bu arada kasada bu:
Msi magforge m100a
Ben öndekini cpu fana taktimBaktım evet varmış 1 sendir kullaniyom ürünü ilk kurduğumda farketmisimdir ama umursamamisimdir büyük ihtimal bende şimdi fan var amma velakin bu fanın girişini anakarta takmam farklı çünkü gpudan güç alıyor elimdeki fan nasil olcak
Anakarta bağlaman lazım ki ekran kartına göre değil, işlemciye göre hızlansın.Baktım evet varmış 1 sendir kullaniyom ürünü ilk kurduğumda farketmisimdir ama umursamamisimdir büyük ihtimal bende şimdi fan var amma velakin bu fanın girişini anakarta takmam farklı çünkü gpudan güç alıyor elimdeki fan nasil olcak
Ayni fan soketleri bende ozmaan kasasin cha fanlarina takarim hepsi birlikte dönsünBen öndekini cpu fana taktim
Arkadakini cha fana taktim.
Anakart b450m A-Izı
Yapilacak bise varsa yaparim, bu ayar bi nevi oc mu yapiyor5600 ve 5600x default olarak pbo limitiyle geldigi icin isinmiyor. 71w tuketmesinden anlayabilirsin.
bios'tan pbo > advanced > manual sekmesine girip PPT TDC EDC degistirdigin takdirde nasil isindigini gorebilirsin
Anladim hocam zaten diğer türlü egzoz fanla cakisirlar hiç bir mantığı kalmazAman diyim fan takcaksan dikkat et ters takma öndeki nereye bakiyosa arkadakide oyle olcak, egzoz fan gibi ayni yere bakcak