cok merak ediyorum sensor yanlis ölçse işlemci 120 derece fln olsa ne olurdu acabaBu işlemci bende de var. Stok halde 80 leri buluyor. Ya gerçekten iyi soğutman var ya da derece yanlış
Ne güzel işte knk, ben bilgisayar 1 2 saat açık kalınca peteği kapatıyorum.Ryzen 5 5600 ve id cooling se 214xt kullanıyorum
işlemciye ne yaptıysam 57.1 dereceyi asla geçmedi. ve fanlar son hızda çalışmıyor. yani cpu fanı 1000rpm civarlarında calısıyor,
Turbo veya manual %100 civarına alsam muhtemelen full yükte 45 derecelerde olacak.
Ben mi şanslıyım? çünkü arkadaşımda sıvı soğutucu vardı 65 dereceden aşağı görmemiştim onda
İşlemcinin silikon değerini merak ediyorum acaba golden sample mi denk gelmiştir?İ
Alıntıyı görüntüle
suan bu programı ındırıyorum tam olarak ne yapmam lazım teste tabı tutmak ıcınBendede i512400f se224xts ile 50 dereceyi geçmiyor oyunlarda.
Gt301 kasa
işlemcimiz ısınmıyor
O aşağıdaki 75-79 derece olanlar nedirBendede i512400f var.Stok fan ile 75 derece oluyordu oyunlarda se224xts geçtim 50 dereceyi geçip sabit durmuyor oyunlarda.
Gt301 kasa
Genellikle işlemci oyunları oynuyorum AMD ddr5 bir sistem geçebilirim yakında yüksek fpsler için.
O bir saatlik occt testi aşşagıdakiler çekirdekler ama ortalama sana ayrı veriyor zaten gpuda iç çekirdek daha fazla buda öyle.O aşağıdaki 75-79 derece olanlar nedir
Kral çok test yapma parçalarına zarar verirsin. powerden kaynaklı sorun varmı diye yaptım bir saatlik test bu ekran kartı+ işlemci ram felan herşeyi tam yüke sokuyor yani.suan bu programı ındırıyorum tam olarak ne yapmam lazım teste tabı tutmak ıcın
bendekı bu sekıl cıktı nasıl ıyı demı 2dk lık sonucO bir saatlik occt testi aşşagıdakiler çekirdekler ama ortalama sana ayrı veriyor zaten gpuda iç çekirdek daha fazla buda öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral çok test yapma parcalarına zarar ben paudan kaynaklı sorun varmı diye yaptım bir saatlik test bu.
Zaten oto ayarlıyor sen başlat diyince başlatacak ayar felan yapma.
extrame ve large aldım uygulamayı actıgımda 2dk lık sonuc buO bir saatlik occt testi aşşagıdakiler çekirdekler ama ortalama sana ayrı veriyor zaten gpuda iç çekirdek daha fazla buda öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral çok test yapma parcalarına zarar ben paudan kaynaklı sorun varmı diye yaptım bir saatlik test bu.
Zaten oto ayarlıyor sen başlat diyince başlatacak ayar felan yapma.