kasa ne?Arkadaşlar anakartım biostar b650mp-e pro işlemci R5 7500f bu ikiliye uygun kule tipi soğutucu önerebilir misiniz bütçe 1500
Arkadaşlar anakartım biostar b650mp-e pro işlemci R5 7500f bu ikiliye uygun kule tipi soğutucu önerebilir misiniz bütçe 1500
Bunu al geç 240mm sıvı soğutmalara çakıyor.Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
hocam kasa full siyah sistem de siyah bu beyaz çok sırıtacak siyahı stoklarda yokBunu al geç 240mm sıvı soğutmalara çakıyor.
Gamepower ama alalı 5 sene falan oluyor tam modelini hatıralmıyorumkasa ne?
Yukarda önerilen thermalright modelleri olur beyaz istemiyorum demişsiniz siyahı stokta varsa bakın siz. Olmazsa bu modellerden de olabilir.Arkadaşlar anakartım biostar b650mp-e pro işlemci R5 7500f bu ikiliye uygun kule tipi soğutucu önerebilir misiniz bütçe 1500