alınır iyi ikili olurlar sararryzen5 7500f sizce alınır mı? ekran kartım da rx6650xt dar boğaz yaşar mıyım?
alınırryzen5 7500f sizce alınır mı? ekran kartım da rx6650xt dar boğaz yaşar mıyım?
siz tek tek ürün mü topluyorsunuzknkm anakart am5 olacak mecbur anakartı da değiştireceğim maksimum bütçem cash6k önereceğin bir anakart var mı
hocam işlemci upgrade yapıyorum, işlemciden başladım şuan hedefim anakart ve m2siz tek tek ürün mü topluyorsunuz
elinizde pc vardı bazı parçaları satıp upgrade mi yapıyorsunuz
ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
eet işte soğutucu da bulamadım hocam ne alacağım buna stok soğutucu ile 80 90 arası gidip geliyorGüzel işlemci ama soğutucu gerekebilir.
maalesef parçaları satamıyorum, yeni parçaları alınca satacağım ne edersesiz tek tek ürün mü topluyorsunuz
elinizde pc vardı bazı parçaları satıp upgrade mi yapıyorsunuz
ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
TEK TEK TOPLAMAYINhocam işlemci upgrade yapıyorum, işlemciden başladım şuan hedefim anakart ve m2
Mesaj otomatik birleştirildi:
eet işte soğutucu da bulamadım hocam ne alacağım buna stok soğutucu ile 80 90 arası gidip geliyor
maalesef parçaları satamıyorum, yeni parçaları alınca satacağım ne ederse
mevcutda da parçalarım şu şekilde;
anakart: msı b450 a pro max
İşlemci: ryzen5 2600
Ram: 16gb 2×8 gskils 3200mhz ram
m.2: wd 256gb
kaça koydunkime satayım knk koydum ilana da gitmiyor
illaki tek tek toplayacam diyorsan ddr5 ramin de yoksa hedefin m2 den önce ram olsunhocam işlemci upgrade yapıyorum, işlemciden başladım şuan hedefim anakart ve m2
eet işte soğutucu da bulamadım hocam ne alacağım buna stok soğutucu ile 80 90 arası gidip geliyor
maalesef parçaları satamıyorum, yeni parçaları alınca satacağım ne ederse
mevcutda da parçalarım şu şekilde;
anakart: msı b450 a pro max
İşlemci: ryzen5 2600
Ram: 16gb 2×8 gskils 3200mhz ram
m.2: wd 256gb
knkm 20k ya koydum ekran kartlıkaça koydun
(koyduğun fiyat ekran kartsız mı ekran kartlı mı (6650xt li mi koydun ))
illaki tek tek toplayacam diyorsan ddr5 ramin de yoksa hedefin m2 den önce ram olsun
ama ben hazır sistem taraftarıyım (gerek sıfır gerek temiz bir satıcıdan 2. el)