ben baktım oyun oyalarak 5800x3d en iyi fps değerlerini veriyor, fiyat performans olarak pubg de oynayacağım ekstra sadece merak ediyorum, sıvı soğutma şartmı yani daha sonra alacağım,şuan alamıyorum yani şart mıSadece valorant oynayacaksan ryzen 7 5800x3d alma
Sadece Valorant için gereksiz pahalıMerhaba bir pc toplayacağım, ryzen 5800x3D için şartmı bu aşamada almak istemiyorum ,çünkü bi yerden kısmam gerekiyor volarant oynayacağım sadece
40 bin taş patlasaBütçen ne kadar
Stok soğutucu pek işe yaramaz sanırım güçlü işlemci çünkü o parayı veren verir zaten 2-3 k daha soğutmayaben baktım oyun oyalarak 5800x3d en iyi fps değerlerini veriyor, fiyat performans olarak PUBG de oynayacağım ekstra sadece merak ediyorum, sıvı soğutma şartmı yani daha sonra alacağım,şuan alamıyorum yani şart mı
Ben hala derim acele etme hocam40 bin taş patlasaşimdi diyeceksiniz 40 bin verecek insan 3 bin daha veremez mi
verir ama bu aşamada değil
valla ben tek tek toplayıp yapmaya çalışacağım, bir bilgisayrcının yardımıyla, hazır sistem olarak 40 bine istediğim bir şey yok.40bine ddr5 sistem diz bence
Bütün sistem olarak sormadım soğutma olarak sormuştum ama şunu söyleyelim bütçenin alabildiği en iyisini öneririz tabii ki illa sıvı soğutma almana gerek yok kule tipi soğutucularda gayet yeterli olcaktır önemli olan ayırdığın bütçe40 bin taş patlasaşimdi diyeceksiniz 40 bin verecek insan 3 bin daha veremez mi
Ekran kartı ne düşünüyorsunuzvalla ben tek tek toplayıp yapmaya çalışacağım, bir bilgisayrcının yardımıyla, hazır sistem olarak 40 bine istediğim bir şey yok.
3 aydır araştırıyorum, yani hazır sistem olarak varsa önerin, bakabilirim, ancak işlemci 5800x3d ayarında ve ekran kartı 3070 ti altı olmaması lazımStok soğutucu pek işe yaramaz sanırım güçlü işlemci çünkü o parayı veren verir zaten 2-3 k daha soğutmaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hala derim acele etme hocam
Hazır bence indirimdeyken 3080 kapın derim çünkü 27k ya falan 3080li sistem var hazıra o fiyata 3070ti toplamak çok mantıklı olmaz3 aydır araştırıyorum, yani hazır sistem olarak varsa önerin, bakabilirim, ancak işlemci 5800x3d ayarında ve ekran kartı 3070 ti altı olmaması lazım
Hocam ille de nvidia demiyorsanız en basitinden ilk girdiğim sitede bile o fiyata daha iyi sistemler var.40 bin taş patlasaşimdi diyeceksiniz 40 bin verecek insan 3 bin daha veremez mi