Neler Yeni

S 23 hepsiburada güvenilir mi

Spiegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Ycl
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
satıcı 9.9 puan ve türkiye garantili yazılmış alınır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Satıcı hepsiburada sitesinden daha güvenilirdir muhtemelen. Güvenilmez olan satıcı değil hepsiburada. Kesinlikle hepsiburada sitesinden artık ürün almıyorum. Temmuz ayında çok büyük sıkıntılar yaşadım kendileriyle. Dolandırıcı bir firma. Müşteri hizmetleri telefonunuza yarım saniye süren çağrı atıyor ve hemen telefonu kapatıp sizi aradık ama ulaşamadık diye mail atıyor saniyesinde.

Spiegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Ycl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım o zaman bu satıcıdan alıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
ali
Satıcı hepsiburada sitesinden daha güvenilirdir muhtemelen. Güvenilmez olan satıcı değil hepsiburada. Kesinlikle hepsiburada sitesinden artık ürün almıyorum. Temmuz ayında çok büyük sıkıntılar yaşadım kendileriyle. Dolandırıcı bir firma. Müşteri hizmetleri telefonunuza yarım saniye süren çağrı atıyor ve hemen telefonu kapatıp sizi aradık ama ulaşamadık diye mail atıyor saniyesinde.
Nedense aktif kullanıyorum hergün 1 siparişim var neredeyse hiç problem yaşamadım müşteri hizmetleri vs.olsun whatsapp üzerinden anında yardımcı oluyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Nedense aktif kullanıyorum hergün 1 siparişim var neredeyse hiç problem yaşamadım müşteri hizmetleri vs.olsun whatsapp üzerinden anında yardımcı oluyorlar.
Bende yıllardır alışveriş yaptım. Hiç sorun yaşamamıştım. Ama temmuz ayında yaşadığım sorunda yaklaşımları çok iğrençti. Şikayetvar sitesinde görebilirsiniz. Müşteri hizmetleri telefonunuzu çaldırıp kapatıp size ulaşamadık diye yalan söylüyor.

Spiegel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Ycl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kararsız kaldım, bu satıcıdan alınır mı, vatanda 4 bin fark var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
aciliyet yoksa kasım ayındaki fırsatları bekleyin derim

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
aciliyet yoksa kasım ayındaki fırsatları bekleyin derim
Fırsat ayağına bindirim oluyor genelde. Hele bu dönemde, günden güne zam gelen bi devirde ne kadar erken alsan o kadar kar

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Aciliyet yokta kasıma kadar zam gelirse bir anlamı kalmaz. Hepsiburada ki satıcıdan önerir misiniz.
Satıcı hakkında bir fikrim yok. Tek önerim kasım ayındaki fırsatları beklemeniz. 1 ay kaldı. Paranızın değerini koruyabileceğiniz yöntemler mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fırsat ayağına bindirim oluyor genelde. Hele bu dönemde, günden güne zam gelen bi devirde ne kadar erken alsan o kadar kar
Fırsatlar oluyor ve bir çok kişi faydalanabiliyor. TL olarak paranızı bekletirseniz zarar etmeniz normal.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Satıcı hakkında bir fikrim yok. Tek önerim kasım ayındaki fırsatları beklemeniz. 1 ay kaldı. Paranızın değerini koruyabileceğiniz yöntemler mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fırsatlar oluyor ve bir çok kişi faydalanabiliyor. TL olarak paranızı bekletirseniz zarar etmeniz normal.
TL olarak bekletmemenin manası pek yok. Bir ay için 30bin tl parayı şuan dolara basıp bir ay sonra TL'ye çevirirsen makas oluyor zaten o yüzden pek karlı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,310
Üyeler
163,140
Son üye
bay_noob
Top Bottom