🔥İndirim S-link Usb Hub 46 TL🔥🔥

Brom ben taktım kablo da saniyede 1mb bile kopyalamıyor bu ne ya 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saniyede kaç mb yazıyor? Ben klavye kablosu taktım 1mb altı nalet alet 😡
Bakmadım hocam şimdi bakayım

Brom ben taktım kablo da saniyede 1mb bile kopyalamıyor bu ne ya 🤣🤣

Saniyede kaç mb yazıyor? Ben klavye kablosu taktım 1mb altı nalet alet 😡
Sandisk cruzer blade 32 gb a 20mbs kadar çıktı hocam benim 10.15 arası seyrediyor ama genellikle

Sandisk cruzer blade 32 gb a 20mbs kadar çıktı hocam benim 10.15 arası seyrediyor ama genellikle
Allah Allah'a 🤣🤣
Başka bi kablo bakayım onu takayım yoksa 2 tip içe sahipdir yine 1mb ise...

Brom değiştim kabloyu şimdi düzeldi klavyenin kablo usb 0.3 neyimmiş sanırım 🤣🤣🤣🤣

Lehimleyene kadar canım çıktı havya standı şart cidden, lehim yerlerleri birbirine çok yakın olduğundan birbirine bulaşıp durdu ama sonunda lehimledim.

hocam kablo bağlantısının olduğu yeri yandan kanırtın metal yeri sökmeyin ben başta oradan açılıyor sandım sonra yerleştirirken problem yaşadım

Usta kablonun bağlandığı yere tornavida vs ile kanırtıp üst kapağı çıkart bi usb kablosu bul kes lehimle bölgeye finish bitti

Sana batan nedir ?
Hocam direk beyaz kablonun ucunu kesip daha sonra diğer ucunu kestiğimiz usb kablosu ile lehimlesek olmuyo mu? Beyaz kablonun içindeki kablolar renkli değil mi?

Hocam direk beyaz kablonun ucunu kesip daha sonra diğer ucunu kestiğimiz usb kablosu ile lehimlesek olmuyo mu? Beyaz kablonun içindeki kablolar renkli değilmi
hocam hem sağlam olmaz hem de daha kolay diğer yöntem

Geri