Sony aksesuar tarafında da satış yapmak için kendi depolama çözümlerini piyasaya sürüyordu. M2 Sony yazarsanız Micro SD kart çakması bir şey görürsünüz. Aynı şekilde PSPde piyasada yaygın SD Kart dediğimiz ürün varken kendine hast Memory Stick Duo diye uzun bir kartı da var.
Sony aksesuar tarafında da satış yapmak için kendi depolama çözümlerini piyasaya sürüyordu. M2 Sony yazarsanız Micro SD kart çakması bir şey görürsünüz. Aynı şekilde PSPde piyasada yaygın SD Kart dediğimiz ürün varken kendine hast Memory Stick Duo diye uzun bir kartı da var.
Evet benimde elimde ps vita vardı ve hafıza kartı kendine özeldi ama zamanında yanlış hatırlamıyorsam 128gb hafıza kartı fiyatına sony'nin 16gb kartını alabiliyordun.
Cihaz geldi. Doğrudan içi açıp baktım ve güzel haber USB protokolünü kullanıyor. İşlem basit. Bir USB kablosunu kesin. Orjinal kabloyu söküp kesitiğiniz USB kablosunu doğru renklere göre lehimleyin. Eskisini sökmeden resim çekerseniz zaten karıştırmazsınız. Board üzerinde de zaten -+ Data+ Data- yazıyor. Basitçe pinout şemasına bakmanız yeterli.
Type C lehimlemeye çalışmayın her yerde düzgün çalışmaz. Type C için ya kablonuzun içine bu cihazın Sub-Device yada Host-Device çalışması için bir iki işlem yapılması lazım. (5.1k Direnç gerekiyor. Araçların emniyet kemerini veya Airbag sistemini dirençle kandırıyorlar ya öyle.) Bunu yerine düz usb lehimleyin ve USB-Type C Otg adaptör alın. Sorunsuz çalışıyor şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eksta güç istemesi tablet için düşünülmüş bir şey. Tabletlerin USB kısmından sağlayabilidiği güç sınırlı ( o zamanki cihazlar için sanırım 300ma dan daha az) Eğer tek seferde hub ın bir çok yuvasını kullanıyorsan güç yetmemesi normal, ekstra dışardan güç ile kullanabilir hale getiriyorsun. Adaptör girişinin olayı o.
Gereksiz bir ürün değil. 46 tl'ye gayet işimize yarıyacak bir ürün haline çevirip ihtiyacı olanlar kullanıyor.Sen almak istemiyosan alma tabii ama gelip de kimsenin aldıklarına laf da etme.
Yapılamaz demiyorum ki Type-C ihtiyacın olsaydı onu yapardım benim için çok gereksiz şuan. Hem içerisi sağlam olsun diye bastım silikonu söktürme cihazı bana şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok uzun süreli test etmedim ama bir sorun yaşamadım. 512 GB Micro SD kartı bile okudu. Bunu yapabilmesini beklemiyordum.