Neler Yeni

S-param güvende hizmeti bozguna uğratabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat mel
Sarı siteden eski laptopumun ramini satışa çıkardım biri s-param güvende ile almak istiyor dolandırılma ihtimalim varmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Sarı siteden eski laptopumun ramini satışa çıkardım biri s-param güvende ile almak istiyor dolandırılma ihtimalim varmi
Alıcı parayı ödüyor , para sahibindenin sistemine düşüyor , sen ürünü kargo ile gönderiyorsun ardından alıcı kargo ulaşınca inceliyor ya onaylıyor ya da iade ediyor. Onaylarsa sahibinden parayı hesabına gönderiyor , onaylamazsa da ürün sana geri geliyor

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Hayır yok hocam. Alıcı parayı sarı siteye ödüyor. Siz ürünü gönderdiğinizde alıcı teslim aldığında site üzerinden onaylayınca para sizin hesabınıza yatırılıyor. Onaylamazsa 2 gün içerisinde sarı site otomatik onaylıyor.

no-name

80+ Silver
Alıcı parayı ödüyor , para sahibindenin sistemine düşüyor , sen ürünü kargo ile gönderiyorsun ardından alıcı kargo ulaşınca inceliyor ya onaylıyor ya da iade ediyor. Onaylarsa sahibinden parayı hesabına gönderiyor , onaylamazsa da ürün sana geri geliyor
Ya adam ürünü geri gönderirken zarar verirse ve sen de bunu ispatlayamassan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat mel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir zaman onaylamazsa ne olur
Hayır yok hocam. Alıcı parayı sarı siteye ödüyor. Siz ürünü gönderdiğinizde alıcı teslim aldığında site üzerinden onaylayınca para sizin hesabınıza yatırılıyor. Onaylamazsa 2 gün içerisinde sarı site otomatik onaylıyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Hiç bir zaman onaylamazsa ne olur
Otomatik onaylıyor dedim ya hocam. Kendim de satış yapıyorum yapmadan önce detaylı araştırmasını yapmıştım. Ürün teslim alınmazsa ancak geri gelir. Teslim alınıp onaylanmaz ve iade yapılmazsa sarı site otomatik onaylıyor.

Bireysel satıcıların 2 gün iade süresi var. Alıcı satın aldığında ürün ulaştıktan itibaren 2 gün içinde iade oluşturmaz ise ya da onay vermezse otomatik onaylanıyor.

Top Bottom