S10'dan A33'e geçilir mi?

Fafafel

80+
Reaksiyon skoru
29
Galaxy s10 kullanıyorum ve bataryasından memnun değilim. Aynı zamanda telefon çok zarif bi telefon. Bu yüzden A33'e geçmeyi düşünüyorum. Hem bataryası hemde tasarımı daha iyi benim gözümde. İkinci el olarak 5000'ye buldum sizce geçmeli miyim? Başka telefon tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

Kesinlikle geçilmez

M52 5g alabilirseniz alın derim fiyatı yükselmiş 2. El temiz ne kadar eder pek bilemiyorum ama alabilirim derseniz her konuda mutlu edecek bir cihazdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amiral gemisi telefondan orta segmente geçerseniz daha da mutsuz olursunuz tek başına işlemci bile üzer sizi kameraya ekrana girmiyorum bile
Ya arkadaş araştır da gel ya amiral gemisi diye atıp atıp tutuyorsun.

Galaxy s10 kullanıyorum ve bataryasından memnun değilim. Aynı zamanda telefon çok zarif bi telefon. Bu yüzden A33'e geçmeyi düşünüyorum. Hem bataryası hemde tasarımı daha iyi benim gözümde. İkinci el olarak 5000'ye buldum sizce geçmeli miyim? Başka telefon tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.
Oppo, poco gibi telefonlarda göz at 2. El sıfır bakabilirsin oyun için ideal.

Oyun oynamıyorsanız arada sadece batarya farkı var onun dışında pek bir fark yok ayrıca S10'daki amiral gemisi kalitesini orta segment bir telefon vermeyebilir.

Bu arada elindekini satıpda mı alıyorsunuz yoksa ayrı bir bütçe mi ayırdınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,568
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri