S10'dan A33'e geçilir mi?

M52 5g alabilirseniz alın derim fiyatı yükselmiş 2. El temiz ne kadar eder pek bilemiyorum ama alabilirim derseniz her konuda mutlu edecek bir cihazdır.
Post automatically merged:

Ya arkadaş araştır da gel ya amiral gemisi diye atıp atıp tutuyorsun.
Birader kamerası açık ara daha iyi işlemci de öyle neyin boşunu yapıyorsun ?

İşlemci mi daha iyi araştırıp gelirmisin? Kamera kısmında iyi olabilir ama arkadaş bataryaya önem veriyor ise m52 5g bayağı memnun edecektir.
Ekranı daha iyi daha yüksek çözünürlüklü, kamerası daha iyi,ekran kasa oranı daha iyi işlemciler arasındaki fark snapdragonsa daha iyi exynosada da az fark var üstüne daha ince daha hafif hepsini geçtim elinde olan S10 modeli o yüzden A33e geçmesi boş iş olur

M52'ye baktım ama telefon hem aşırı büyük hemde suya dayanıklılığı yok. Sanırım a33 almazsam s21 veya s21fe almam gerekiyor beklentilerimin karşılanması için. Bu telefonlar nasıl sizce?

M52'ye baktım ama telefon hem aşırı büyük hemde suya dayanıklılığı yok. Sanırım a33 almazsam s21 veya s21fe almam gerekiyor beklentilerimin karşılanması için. Bu telefonlar nasıl sizce?
Bütçenize göre önerdim yoksa neden olmasın s21 fe gayette geçilir.

Şu batarya sorunu olmasa ne güzel cihaz aslında s21 fe. Bataryayı değiştirseniz bile orijinal bataryanın verdiği dayanıklılık süresini vermez, m52 5g de büyük ama ağırlık konusunda çok fark yok elime almıştım gayet zarif duruyordu. Suya ve toza dayanıklılığı var ama sertifika yapılmamış işte.

Servise bataryayı değiştirdin
En az 2 yıl daha götürür yeni batarya

Geri