Neler Yeni

🔥 s1mple NAVİ'de Bench'e Çekildi! 🚨

Son dakika değil günlerdir var bu haber. Tam olarak ayrılmadı sadece yedek kadroya girdi ki çok da haklı, CS2 turnuva oynamak için berbat. Eninde sonunda girer kadroya. Navi istemezse ayrı olay elbet takım bulur.

Kim bu navi

yanlış bilgi vermeyelim. ayrılmadı. bench'e aldı kendini. geçenlerde gene yapmıştı

Natus Vincere (NAVİ) CS e-spor takımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bilgi vermeyelim. ayrılmadı. bench'e aldı kendini. geçenlerde gene yapmıştı
Son dakika değil günlerdir var bu haber. Tam olarak ayrılmadı sadece yedek kadroya girdi ki çok da haklı, CS2 turnuva oynamak için berbat. Eninde sonunda girer kadroya. Navi istemezse ayrı olay elbet takım bulur.
Root, ne yazdıysa onu yazdım. "AYRILDI" diye yazmış

S1MPLE YILLARCA OYNADIĞI NAVİ'DE YEDEĞE ÇEKTİ KENDİNİ!

Sadece aktif kadrodan çıkarıldı diye biliyorum. NAVI'nin bünyesinde yine yayınlara devam ediyor. Büyük ihtimal oyun düzelene kadar 2-3 ay oynamayacak ve sonrasında başka takıma transfer olacak.

Root, ne yazdıysa onu yazdım. "AYRILDI" diye yazmış
Bu süreçte NAVI, s1mple'ı bekleyelim demeyip kurulu kadro oluşturacağı için ayrıldı da denilebir fakat s1mple ben dönüyorum dediğinde de alamayız diyeceğini sanmam.

Bu süreçte NAVI, s1mple'ı bekleyelim demeyip kurulu kadro oluşturacağı için ayrıldı da denilebir fakat s1mple ben dönüyorum dediğinde de alamayız diyeceğini sanmam.
Olsun eyvallah düzeltme için. kesinlikle olacak olan şu; dediğiniz gibi kendini bir kaç aylığına yeni takımın temeli kurulana kadar bench'e çekti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,815
Üyeler
173,077
Son üye
hmzkc9
Geri