Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,303
S1MPLE YILLARCA OYNADIĞI NAVİ'DE YEDEĞE ÇEKTİ KENDİNİ!
Natus Vincere (NAVİ) CS e-spor takımıKim bu navi
yanlış bilgi vermeyelim. ayrılmadı. bench'e aldı kendini. geçenlerde gene yapmıştı
Root, ne yazdıysa onu yazdım. "AYRILDI" diye yazmışSon dakika değil günlerdir var bu haber. Tam olarak ayrılmadı sadece yedek kadroya girdi ki çok da haklı, CS2 turnuva oynamak için berbat. Eninde sonunda girer kadroya. Navi istemezse ayrı olay elbet takım bulur.
Sadece aktif kadrodan çıkarıldı diye biliyorum. NAVI'nin bünyesinde yine yayınlara devam ediyor. Büyük ihtimal oyun düzelene kadar 2-3 ay oynamayacak ve sonrasında başka takıma transfer olacak.S1MPLE YILLARCA OYNADIĞI NAVİ'DE YEDEĞE ÇEKTİ KENDİNİ!
Bu süreçte NAVI, s1mple'ı bekleyelim demeyip kurulu kadro oluşturacağı için ayrıldı da denilebir fakat s1mple ben dönüyorum dediğinde de alamayız diyeceğini sanmam.Root, ne yazdıysa onu yazdım. "AYRILDI" diye yazmış
E hocam? Siz root musunuzRoot, ne yazdıysa onu yazdım
Olsun eyvallah düzeltme için. kesinlikle olacak olan şu; dediğiniz gibi kendini bir kaç aylığına yeni takımın temeli kurulana kadar bench'e çektiBu süreçte NAVI, s1mple'ı bekleyelim demeyip kurulu kadro oluşturacağı için ayrıldı da denilebir fakat s1mple ben dönüyorum dediğinde de alamayız diyeceğini sanmam.
Takım darma duman oldu yeni takımı nasıl olacak bakalım. Son turnuvadan belliydi takımın sonu geldiği.S1MPLE YILLARCA OYNADIĞI NAVİ'DE YEDEĞE ÇEKTİ KENDİNİ!
Twistzz, Sh1ro felan diyorlar baya ağır ve sağlam olacak anlaşılanTakım darma duman oldu yeni takımı nasıl olacak bakalım. Son turnuvadan belliydi takımın sonu geldiği.
o değilde araplar burayada el atmışTwistzz, Sh1ro felan diyorlar baya ağır ve sağlam olacak anlaşılan