Merhaba suan kullandigim cihaz s20 bunu se 2 ile takas etsem bi sorun yada bi hiz dususu fln yasarmiyim yada mantiklimi se 2 ile takas etmek ? Kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi ?
Elinizdekini satıp Snapdragon işlemcili + Adaptif Ekran Yenileme oranına sahip bir cihaza geçerseniz sizin sorununuzu çözer. Bendeki S20 FE hep 120HZ, adaptif olsa ekran sabitken HZ düşürüyor veya 60FPS video izlerken 60HZ'e çekiyor ekranı. Bu sayede şarj uzun giderdi. Samsung'un Kablo ile 25W, kablosuz 7.5W hızlı şarj destekli powerbank'ını alarak şarj sıkıntımı çözdüm. Günde 2 kez takıyorum. 1 saatte fullüyor.Hmm anladim ya suan s20 dende hic memnun degilim pil konusunda ya kararsiz kaldim nedense
Değmez S20 daha iyi.Merhaba suan kullandigim cihaz s20 bunu se 2 ile takas etsem bi sorun yada bi hiz dususu fln yasarmiyim yada mantiklimi se 2 ile takas etmek ? Kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi ?
Ya s20 fe de sd islemci yokmu fe s20 den daha iyi diye biliyorumSE 2, yanlış bilmiyorsam 8 Kasası + 11 cpu'su. S20 FE bile 11 dengi zaten, düz S20'den sonra SE 2 üzer.
Onu nasil ayarladiniz bende one ui 6.1 yok ama oluyormu 5.1 deElinizdekini satıp Snapdragon işlemcili + Adaptif Ekran Yenileme oranına sahip bir cihaza geçerseniz sizin sorununuzu çözer. Bendeki S20 FE hep 120HZ, adaptif olsa ekran sabitken HZ düşürüyor veya 60FPS video izlerken 60HZ'e çekiyor ekranı. Bu sayede şarj uzun giderdi. Samsung'un Kablo ile 25W, kablosuz 7.5W hızlı şarj destekli powerbank'ını alarak şarj sıkıntımı çözdüm. Günde 2 kez takıyorum. 1 saatte fullüyor.
Sadece işlemciye bakacaksan doğru ancak genel olarak FE, düzden düşük bir seri. Kalite, kamera vb.Ya s20 fe de sd islemci yokmu fe s20 den daha iyi diye biliyorum
Bende de yok hocam, ayar değil ekranın özelliği olarak olması gerekiyor. Yeni serilerde var. Satıp S22 falan alırsanız var yani.Ya s20 fe de sd islemci yokmu fe s20 den daha iyi diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu nasil ayarladiniz bende one ui 6.1 yok ama oluyormu 5.1 de
Ya mesala s10 plus yd bile bu s20 den daha iyi ya performans ve pilde 990 kadar rezalet bisey yokSadece işlemciye bakacaksan doğru ancak genel olarak FE, düzden düşük bir seri. Kalite, kamera vb.
Peki deisim kampanyasiyla redmiye geçsem nasil olur sizce benim cihazi 10k dan sayiyorlar ustunr 2 3 bisey veripSadece işlemciye bakacaksan doğru ancak genel olarak FE, düzden düşük bir seri. Kalite, kamera vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de yok hocam, ayar değil ekranın özelliği olarak olması gerekiyor. Yeni serilerde var. Satıp S22 falan alırsanız var yani.
Satıp FE alınabilir aslında. Şarj yine çabuk bitiyor ancak en azından performans sorunu yok. Alalı 2.5 sene oldu, ilk günkü gibi hala.Ya mesala s10 plus yd bile bu s20 den daha iyi ya performans ve pilde 990 kadar rezalet bisey yok