S21 ile S21+ arasında batarya dışında fark yok. Gereksiz yere masrafa sokma. Ayrıca 500 mAh daha büyük bataryası olmasına rağmen kullanım süreleri arasında sadece 15 dakika fark var.s21fe düşüyor bütçene bu arada;
Samsung Galaxy S21 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S21 FE 128 GB fiyatları 16.610,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S21 FE 128 GB özelliklerini incele, 138 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Zaman önemlidir asker.S21 ile S21+ arasında batarya dışında fark yok. Gereksiz yere masrafa sokma. Ayrıca 500 mAh daha büyük bataryası olmasına rağmen kullanım süreleri arasında sadece 15 dakika fark var.
Samsung Galaxy S21 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S21 128 GB fiyatları 37.487,90 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S21 128 GB özelliklerini incele, 87 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
ne anlatıyon sen çocuk boş boş konuşmaZaman önemlidir asker.
ne anlatıyon sen çocuk boş boş konuşma
s20fe de yok da s21 de ısınma sorunu ve şarı hızlı bitme sorunu varmış diye duydum doğrumu bir sorum daha olcaka s20fe 256gb ve s21 128gb ın arasındaki farklar nedir söyleyebilirmisiniz daha iyi ama nedir iyi olan merak ettim des21 daha iyi.
aga bende bakıyorum bu bütçede samsung var onda da telefonların kronik sıkıntıları varmış s20fe ön kamera sıkıntılı s21fe batarya ısınma fln bilemedims20fe de yok da s21 de ısınma sorunu ve şarı hızlı bitme sorunu varmış diye duydum doğrumu bir sorum daha olcaka s20fe 256gb ve s21 128gb ın arasındaki farklar nedir söyleyebilirmisiniz daha iyi ama nedir iyi olan merak ettim de
fe de varmış düz s21 de sorun yok galiba bende şimdi öğrendimaga bende bakıyorum bu bütçede samsung var onda da telefonların kronik sıkıntıları varmış s20fe ön kamera sıkıntılı s21fe batarya ısınma fln bilemedim
iphone alcaktim zam geldife de varmış düz s21 de sorun yok galiba bende şimdi öğrendim
S21 de sikinti yok al eğer arastirma yaparsan sorunsuz telefon yok zatens20fe de yok da s21 de ısınma sorunu ve şarı hızlı bitme sorunu varmış diye duydum doğrumu bir sorum daha olcaka s20fe 256gb ve s21 128gb ın arasındaki farklar nedir söyleyebilirmisiniz daha iyi ama nedir iyi olan merak ettim de
S21, S20 Fe den daha iyi ekrana, daha iyi ön ve arka kameraya, daha iyi instagram post ve hikaye kalitesine sahip.s20fe de yok da s21 de ısınma sorunu ve şarı hızlı bitme sorunu varmış diye duydum doğrumu bir sorum daha olcaka s20fe 256gb ve s21 128gb ın arasındaki farklar nedir söyleyebilirmisiniz daha iyi ama nedir iyi olan merak ettim de
S20 Fe de ön kamera sıkıntılı derken ?aga bende bakıyorum bu bütçede samsung var onda da telefonların kronik sıkıntıları varmış s20fe ön kamera sıkıntılı s21fe batarya ısınma fln bilemedim