S20 FE Hala Alınır Mı?

Dippy

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhaba 3-4 gün içinde bir telefon alacağım s20 fe almak istiyorum ama 2020 eylülde cikmis bir telefon ben uzun yıllar güncelleme almasını istiyorum o yüzden böyle bir başlık açtım telefonu kullananlar çok ısındığını söylemiş gerçekten o kadar ısınıyor mu ve s20 fe yerine alabileceğim başka telefonlar var mı kamera ve performans benim için önemli, exynos 2100 işlemci nasıldır?

Alınır. O fiyata daha iyi cihaz yok. Exynos 2100 Sıkıntısız Exynos işte.

Exynos iyidir üzmez
S20fe de öyle rahatlıkla alabilirsin

Merhaba 3-4 gün içinde bir telefon alacağım s20 fe almak istiyorum ama 2020 eylülde cikmis bir telefon ben uzun yıllar güncelleme almasını istiyorum o yüzden böyle bir başlık açtım telefonu kullananlar çok ısındığını söylemiş gerçekten o kadar ısınıyor mu ve s20 fe yerine alabileceğim başka telefonlar var mı kamera ve performans benim için önemli, exynos 2100 işlemci nasıldır?
Exynos ne kadar sıkıntısız dense de snapdragon ile olan karşılaştırmalarda hala geride olan bir işlemci. Yaklaşık bir senedir snapdragonlu modelini kullanıyorum gayet akıcı ve memnunum.

Exynos ne kadar sıkıntısız dense de snapdragon ile olan karşılaştırmalarda hala geride olan bir işlemci. Yaklaşık bir senedir snapdragonlu modelini kullanıyorum gayet akıcı ve memnunum.
Sanırım s20 fe veya s21 alacağım öneriniz var mı?

Bende de snapdragonlu versiyonu var bende çok memnunum tavsiye ederim.

Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum normalde iphone 11 istiyordum ama o zamanlar bütçeyi yettiremeyince hızlı bir araştırmayla s20 fe'de karar kılmıştım ve doğru bir tercih yapmışım aldığım günden beri hiç sorun yaşamadım tabi aldığımdan beri fiyat olarak üstüne yaklaşık 6bin tl kadar koymuş olsada hala çok güzel bir f/p telefonu diyebilirim

S21 kullanıyorum almanı öneririm

Sakın 20 fe alma cihaz eskidi artık paran varsa kesinlikle yeni çıkanlarından al

Eğer alacaksan S21 hem fiyat olarak hem özellik olarak 21 FE den çok daha ucuz

S21 kullanıyorum almanı öneririm

Sakın 20 fe alma cihaz eskidi artık paran varsa kesinlikle yeni çıkanlarından al

Eğer alacaksan S21 hem fiyat olarak hem özellik olarak 21 FE den çok daha ucuz
Bende sizin gibi düşünüyorum ancak bir kısım S21 diyor bir kısım S21 FE diyor ama kendimi S21 e daha yakın hissediyorum

Geri