Neler Yeni

Yardım S20 fe koruyucu camlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Hepsiburada dan S20 fe sipariş etmiştim. Ürün geldi ama koruyucu cam takılı şekilde gelmiş. Sizce çıkartıp başka korucu cam taktırmalı mıyım? Ve o gelen cam telefonu korumaya yeter mi?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hepsiburada dan S20 fe sipariş etmiştim. Ürün geldi ama koruyucu cam takılı şekilde gelmiş. Sizce çıkartıp başka korucu cam taktırmalı mıyım? Ve o gelen cam telefonu korumaya yeter mi?
Üstünde takılı olan çok ince bir koruyucu. Normali %50 koruyorsa o 10 civarında bir koruma sağlıyor. Değiştirmen daha sağlıklı olacaktır telefon için. Çiziklere karşı koruma sağlıyor bir nebze.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstünde takılı olan çok ince bir koruyucu. Normali %50 koruyorsa o 10 civarında bir koruma sağlıyor. Değiştirmen daha sağlıklı olacaktır telefon için. Çiziklere karşı koruma sağlıyor bir nebze.
Peki o koruyucu camı çıkarmadan diğer alacağımı takabilir miyim?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çiziklere karşı korur. Bütçe kısıtlıysa tercih edilebilir.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,744
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sizin önerileriniz nedir bildiğiniz ortalama fiyatta tavsiyeniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön kamera sıkıntılı her yerde oraya özgü kapatan koruyucular yok
Fiyatları oldukca yüksek. Eskiden satılan 10 tl olanları 70-80 tl civarına satıyorlar. Cihaza önem vereceksen 200 tl yi gözden cıkarmalısın.

Ben vatandan taktırdım. Ön kamerası acık kalacak şekilde 200 Tl gibi bir fiyata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Fiyatları oldukca yüksek. Eskiden satılan 10 TL olanları 70-80 TL civarına satıyorlar. Cihaza önem vereceksen 200 TL yi gözden cıkarmalısın.

Ben vatandan taktırdım. Ön kamerası acık kalacak şekilde 200 TL gibi bir fiyata.
Media marka sordurdum bu ürünü bana 400 TL fiyat verdiler

Fiyatları oldukca yüksek. Eskiden satılan 10 TL olanları 70-80 TL civarına satıyorlar. Cihaza önem vereceksen 200 TL yi gözden cıkarmalısın.

Ben vatandan taktırdım. Ön kamerası acık kalacak şekilde 200 TL gibi bir fiyata.
Zaten standart cam 60 70 lira olmuş

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ömer Murat KARACA
S20 FE'yi üzerinde gelen jelatinle 13 ay kullandım. Artık iyice çiziklerle dolunca söktüm ve ekranda sıfır çizik. Gayet iyi korumuş yani. Bence elleme, iyice kötü duruma gelince söker yenisini alırsın. Gerçi o cam kalın bu cam şöyle diye diye 2 aydır jelatinsiz kullanıyorum 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,575
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom