Neler Yeni

S20 fe ye uygun şarj adaptörü

Ömer_19

80+ Bronze
hocam tam olarak nedir o açıklar mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hayır zero ultra :

MediaTek Dimensity 920​

note 12 vip ise : g96 kullanıyor
Tamam hocam

Hocam ben yazdım 20sn sonra siz cevap verdiniz 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ya sizde ya bende bir anormallik var o halde. Yüzde 5 iken şarja taktıgımda 1 saat süresi veriyor bana.
ve kutudan çıkan şarj adaptörünü kullandım. hızlı şarj yazıyordu üstünde ve bu süre zarfında telefona temasım olmadı.

S20FE, kutudan çıkan adaptörle 1 saat 40 dakikada fulleniyor bende. 25W'lık Samsung adaptör + baseus type c-type c şarj kablosuyla tam 1 saatte doluyor. Arada gayet değecek bir fark var yani.
en uygun nereden temin edebilirim bunları

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ve kutudan çıkan şarj adaptörünü kullandım. hızlı şarj yazıyordu üstünde ve bu süre zarfında telefona temasım olmadı.

en uygun nereden temin edebilirim bunları
Bilemiyorum o halde. Dediğim sürelerde şarj oluyor benim cihazım. Pili 85 ile sınırlandırdım ömrü için. 85 olduğunda şarj almayı kesiyor.
Onunla alakalı desem 15 için 40 dk süre koymayacağına göre başka bir şey gelmiyor aklıma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Bilemiyorum o halde. Dediğim sürelerde şarj oluyor benim cihazım. Pili 85 ile sınırlandırdım ömrü için. 85 olduğunda şarj almayı kesiyor.
Onunla alakalı desem 15 için 40 dk süre koymayacağına göre başka bir şey gelmiyor aklıma.
85 de neden kesiyorsunuz peki

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bi araştırma yaptım ne kadar doğru bilmiyorum. Bataryalar lityum olduğundan %20 ile %80 arasında kalması daha uzun ömürlü olmasını sağlıyormuş. Bu sebeple cihazlarda böyle bir sınırlandırma mevcut.
85 de neden kesiyorsunuz peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Bi araştırma yaptım ne kadar doğru bilmiyorum. Bataryalar lityum olduğundan %20 ile %80 arasında kalması daha uzun ömürlü olmasını sağlıyormuş. Bu sebeple cihazlarda böyle bir sınırlandırma mevcut.
ben yüzde 20 nin altında takıyorum. 100 olmadan da çıkarmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Söylenenin tamamen zıttı :D
İstersen iyice araştır doğru olan neyse o şekilde kullan. Sonra iyi dediniz aldırdınız şunlar oluyor diye kulağımızı çınlatma :D
bilemedim şimdi. çoğu insan da bu şekilde kullanıyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Baran
1 ay önce mediamarkttan 25w samsungu kablo dahil 169 liraya almistim :) tavsiye ederim baya hilzi doluyor orijinal samsungdan baska marka almani onermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,644
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom