Neler Yeni

Çözüldü✓ S20 FE şarjım yarim gün yetiyor?

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
Arkadaşlar, s20fe telefonum var, 1 günde durduğu yerde, şarjım yarim gün yetiyor; cihazı formatladim, hat takmadim, uçak modunda yüzde yüz şarj ile gece bıraktım, sabah uyandım şarj %50' de...

Bende gittim orjinal batarya değişimi ile orijinal adaptör ve kablo üçlüsünu aldım. Sonuç yine aynı korkunç düzeyde düşüyor... Besbelli donanımsal sıkıntı var... Telefoncu cihazda bir şey yok diyor, durduk yere yüzde 30-50 inmesi normal gibi absürt bir cevap verdi.

Sizce donanımsal arızası ne olabilir, bilgi sahibi olup, ona göre tekrar bir teknik servise gideceğim...

şahin doğan

80+ Platinum
Sadece boştayken mi pili çok gidiyor? Kullanım sırasında nasıl?

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durduğu yerde maalesef ki

şahin doğan

80+ Platinum

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
Normal kullanımda, gece şarja bağlar, sabah çıkartır, uyuyana kadar ucu ucuna yeterli gelip, uyumadan önce tekrar şarja bağlarım...
Şimdi ise 6 saat sürmüyor yuzde yüzden, 5 e kadar... Ayarlar üzerinden bakmış idim, uygulamalar ekstra bir harcama yapmıyor, ki şuan fabrikasyon harici hiçbir şey yüklü değil..
Oğlan telefonu düşürdü mü bilmiyorum, ihtimaller dahilinde...

Farex

80+ Silver
Normal kullanımda, gece şarja bağlar, sabah çıkartır, uyuyana kadar ucu ucuna yeterli gelip, uyumadan önce tekrar şarja bağlarım...
Şimdi ise 6 saat sürmüyor yuzde yüzden, 5 e kadar... Ayarlar üzerinden bakmış idim, uygulamalar ekstra bir harcama yapmıyor, ki şuan fabrikasyon harici hiçbir şey yüklü değil..
Oğlan telefonu düşürdü mü bilmiyorum, ihtimaller dahilinde...
Reis onu anlamanın tek yolu nedir bilir misin https://www.google.com/search?q=sam...&ie=UTF-8#kpvalbx=_O2frZZHBI-7ixc8PhumukAw_26
Bu videodan dene test yap sonrasında eğer sorun çıkarsa at fotosunu birde battery yani batarya kısmındaki değerler varsa onları at.

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
Size zahmet videoyu tekrar atar mısınız, arama linki çıkıyor sadece

JackRyan

80+ Silver
2020 de üretilmiş telefon yani 4 yaşında telefon sarj 5-6 saat yetiyorsa iyi bile 4 sene kutuda durmuş telefon sıfır bile alsan maalesef bataryanın ömrü var ve 4500mah servisede gönderseniz batarya degişmedikçe bir oluru olacağini sanmiyorum.

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
2020 de üretilmiş telefon yani 4 yaşında telefon sarj 5-6 saat yetiyorsa iyi bile 4 sene kutuda durmuş telefon sıfır bile alsan maalesef bataryanın ömrü var ve 4500mah servisede gönderseniz batarya degişmedikçe bir oluru olacağini sanmiyorum.
Batarya yi, adaptörü ve şarj kablosunu bugün değiştirdim ama yine aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis onu anlamanın tek yolu nedir bilir misin https://www.google.com/search?q=sam...&ie=UTF-8#kpvalbx=_O2frZZHBI-7ixc8PhumukAw_26
Bu videodan dene test yap sonrasında eğer sorun çıkarsa at fotosunu birde battery yani batarya kısmındaki değerler varsa onları at.
Size zahmet videoyu tekrar atar mısınız, arama linki çıkıyor sadece

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba

Ekler

• IMG_20240308_224800.jpg
    IMG_20240308_224800.jpg
    3 MB · Hit: 27