Yani gerçekten 1-2 defa olsa tamam da sürekli yapmaya başladı artık aklıma 2 tane seçenek geldi bitanesi depolamamda 1gb yer kaldı diğeri ise pil alalı 2 buçuk yıl oldu hala fabrika pilini kullanıyorum. Bunun dışında çözüm olarak ne yapabilirim?
Arada kasma yapabilir ama sürekli oluyorsa bence depolamadan kaynaklıdır yer açmaya çalış yada yedeklerini alıp telefonu sıfırlaYani gerçekten 1-2 defa olsa tamam da sürekli yapmaya başladı artık aklıma 2 tane seçenek geldi bitanesi depolamamda 1gb yer kaldı diğeri ise pil alalı 2 buçuk yıl oldu hala fabrika pilini kullanıyorum. Bunun dışında çözüm olarak ne yapabilirim?
sd modeli5 senelik telefon kasması normal. Exynos olan modeller kronik sorunlu, snapdragon olan modelse çok kasmaması lazım bendekinde hala kasma donma olmadı, depolamada yer aç
telefonda arama bölümüne *#9900# yaz bir tane menü çıkacak ordan Delete dumpstate logcat seçeneğini seç sistemdeki log dosyalarını silmiş olursun bu arada ne kadardır format atmadın , androbench ile test yaptın mı yapmadıysan şimdi yap değerleri inceleyelimsd modeli
allah allah neden kasıyor ki acabadepolamamda 1gb yer kaldı
dediğiniz yeri sildim o testi yapayım şimditelefonda arama bölümüne *#9900# yaz bir tane menü çıkacak ordan Delete dumpstate logcat seçeneğini seç sistemdeki log dosyalarını silmiş olursun bu arada ne kadardır format atmadın , androbench ile test yaptın mı yapmadıysan şimdi yap değerleri inceleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim seçenek bu
hiçbir fikrim yok yaallah allah neden kasıyor ki acaba
telefonda arama bölümüne *#9900# yaz bir tane menü çıkacak ordan Delete dumpstate logcat seçeneğini seç sistemdeki log dosyalarını silmiş olursun bu arada ne kadardır format atmadın , androbench ile test yaptın mı yapmadıysan şimdi yap değerleri inceleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim seçenek bu