S20 fe'den iphone 16e geçmek mantıklı mı?

ragnmar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
s20 fe'yi satıp üstüne katarak sıfır 16e almayı düşünüyorum. Geçmek mantıklı olur mu?

değmez ila ios istiyorsan 17 almaya çalış

ben samsung s23fe den 16e ye geçtim çok menunum. sarj süresi 3 günde bir takıyorum ısınma donma ws sıkıntısı yok çiçek gibi cihaz . size tavsiyem 256gb alın 128 yetmeye bilir.

Bütçe nedir

hayatım boyunca android kullandım bi kez olsun iphone geçmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50k max.
Anlıyorum hocam ama o kadar para bayılıp öyle bir telefon almak gerçekten çok saçma. Bu fiyata Honor magic 7 pro çok öneriyorlar. Eğer çıkarsa bence 9-10k daha verip vivo x200pro alın bence. tek kelimeyle kusursuz. 17 pro maxten yazılım dışında daha iyi.

Anlıyorum hocam ama o kadar para bayılıp öyle bir telefon almak gerçekten çok saçma. Bu fiyata Honor magic 7 pro çok öneriyorlar. Eğer çıkarsa bence 9-10k daha verip vivo x200pro alın bence. tek kelimeyle kusursuz. 17 pro maxten yazılım dışında daha iyi.
mesela android tarafında da samsung dışında başka markalara güvenmiyorum veya kullanmayı düşünmüyorum. Ama teşekkürler.

mesela android tarafında da samsung dışında başka markalara güvenmiyorum veya kullanmayı düşünmüyorum. Ama teşekkürler.
Şahsen kamera odaklı düşünüyorsanız vivoyu şiddetle öneririm. Ama genel kullanım ve uzun ömür derseniz iyi bir samsung çek rahatla.

16e daha çok iPhone SE'lerin yeni modeli gibi bence ve bana göre en büyük eksisi magsafe desteği olmaması. illa ios istiyorsanız düz modelleri tercih etmeye çalışın bence.

Geri