S20 vs S20FE (Snapdragonlu Olanı)

Dream_55

80+
Reaksiyon skoru
12
Öncelikle herkese merhabalar ve yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler.

Ben bu iki telefon arasında kaldım. İlk başta s20 almayı düşünüyordum ancak s20fe daha uygun fiyatta ve snapdragon işlemcili çıkınca kafam karıştı hangisini alsam bilemedim.
Şimdiden söyleyeyim şu anlık başka marka telefon almayı düşünmüyorum bu nedenle sadece bu iki telefon arasında hangisi daha iyi karar verirseniz sevinirim. :)
Acaba hangisinde kamera performansı daha iyidir? ( Biraz kamera takıntım var :) )

Arada fiyat farkı var s20fe nin üstün olduğu herhangi bir özelliği yok s20 ye göre niye arada kaldın ki

Öncelikle herkese merhabalar ve yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler.

Ben bu iki telefon arasında kaldım. İlk başta s20 almayı düşünüyordum ancak s20fe daha uygun fiyatta ve snapdragon işlemcili çıkınca kafam karıştı hangisini alsam bilemedim.
Şimdiden söyleyeyim şu anlık başka marka telefon almayı düşünmüyorum bu nedenle sadece bu iki telefon arasında hangisi daha iyi karar verirseniz sevinirim. :)
Acaba hangisinde kamera performansı daha iyidir? ( Biraz kamera takıntım var :) )
S20fe

Yardımlarınız için teşekkürler tercihim s20 yönünde olacaktır. İyi günler. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran ve dayanıklılık olarak da büyük fark var ama bana kalırsa s20 fiyatına çıkabiliyorsan iPhone 12 mini alsin
İphone 12 mini aslında güzele benziyor ancak s20 özellikleriyle daha iyi bence hem iphone 12 mini için 10.5k istiyorlar

Ekran ve dayanıklılık olarak da büyük fark var ama bana kalırsa s20 fiyatına çıkabiliyorsan iPhone 12 mini alsin
Kusura bakamayın apple sitesinden baktığım için 10kmış fiyat :)
Birde bir sorum daha olacaktı iphone sizce mantıklımı yani mesela s20 de oyundaki performans, hz farkı, kamera farkı vb. bunlarda nasıl bi ekstra elde ederim bide iphone'ın bataryası biraz düşük geldi bana. Kamerada hangisi daha iyi onuda tam anlayamadım.

Kusura bakamayın apple sitesinden baktığım için 10kmış fiyat :)
Birde bir sorum daha olacaktı iphone sizce mantıklımı yani mesela s20 de oyundaki performans, hz farkı, kamera farkı vb. bunlarda nasıl bi ekstra elde ederim bide iphone'ın bataryası biraz düşük geldi bana. Kamerada hangisi daha iyi onuda tam anlayamadım.
hem 64gb lı modeli 7k çok pahalı değil mi

Biraz daha araştırdım ve s20 özellikleri ile baya ileride gözüküyor iPhone 12 mini den ve fiyat olarak iPhone bana biraz pahalı geldi çünkü zaten ben Samsung'un kendi sitesinden 6.5k ya almak istiyorum ve j7 pro mu onlara verip fiyattan yaklaşık 650tl düşecek.

Son düzenleme:

İphone 12 mini aslında güzele benziyor ancak s20 özellikleriyle daha iyi bence hem iphone 12 mini için 10.5k istiyorlar
8000 TL 12 mini ve s20 ile karşılaştirilamaz bir telefon bence

ne alaka ? 7800 tl 12 mini

sırf dex için s20 alırdım.

ne alaka ? 7800 TL 12 mini
ben 128gb lık versiyonunu kastettim zaten 8.5k yazıyor teknosada ve ayrıyeten benim bütçem o kadar yok :)
Ek olarak zaten başta belirttim başka marka telefonlarla ilgilenmiyorum diye...

8000 TL 12 mini ve s20 ile karşılaştirilamaz bir telefon bence
Bütçem yetmiyor 8k ya kadar ve s20 yi zaten 5800 tl ye alıcam alırsam
Ama yinede merak ettim ne gibi artısı var açıklayabilirseniz sevinirim.

ben 128gb lık versiyonunu kastettim zaten 8.5k yazıyor teknosada ve ayrıyeten benim bütçem o kadar yok :)
Ek olarak zaten başta belirttim başka marka telefonlarla ilgilenmiyorum diye...
s20 nin malzeme kalitesini beğendim ancak işlemci konusunda biraz kötü kalıyor fakat s20 fe malzeme kalitesi ve kamera anlamında kötü kalıyor illa bu iki telefondan birisini istersen alabiliyosan s20 al bence ama bütçeyi zorluyorsa hiç uğraşma s20 fe de baya güçlü ve iyi bir cihazdır. Yarı yolda bırakmaz.

Geri