Hocam yeni aldım tam olarak bilmiyorumbende almayi düşünüyorum şarjı ne kadar gidiyor
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun birikimle aldım inşallah hayrını görürümHayırlı olsun.
Güzel bir telefon bence. Ben de S23 var gayet memnunum. S23 Plus istiyordum ama nasip olmadı.Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun birikimle aldım inşallah hayrını görürüm
S23 ve iPhone 13 arasında kalmıştım zamanında borca gitti para s20fe aldım inşallah batarya konusunda kötü bir şey yaşamamGüzel bir telefon bence. Ben de S23 var gayet memnunum. S23 Plus istiyordum ama nasip olmadı.
Teşekkürler hocam ben de öyle düşünüyorum tek korkum bataryası bakalım gelince görüceziyi yaptın dostum donanıma aldanıp poco gibi 1 sene sonra çöken telefoncuların bile tamir yapmayı kabul etmediği modeli almaktansa samsung iyidir.
Bu bütçe ile alabileceğin telefonun en iyisini aldın diyebilirim çünkü bende aldım 9.749₺ fiyata Nays ile biraz daha uyguna geldi10k hali hazırda param vardı yurt dışı istemediğimden gt2 ile s20fe arasında kalmıştım s20fe seçtim kötü mü oldu sizce