Neler Yeni

S20FE Hala Alınır mı?

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
12k civarı bütçem var s20fe hala Alınır mı sizce yaşadığım yerde bayilerde en iyi bu telefon var sıkıntı çıkarırmı 4500mAh yeterlimidir?

Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
12k civarı bütçem var s20fe hala Alınır mı sizce yaşadığım yerde bayilerde en iyi bu telefon var sıkıntı çıkarırmı 4500mAh yeterlimidir?

Şimdiden teşekkürler.
4500mAh gün içinde fazla oyun oynamadığınuz sürece yetiyor güzel telefon

şahin doğan

80+ Platinum
Ortalama 6 saat ekran süresi veriyor oyunsuz. Fiyatına göre çok iyi telefon, hala alınır.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
1 Ay önce annem için aldım. Çok güçlü bir işlemcisi var . Ekran kamera gayet kaliteli . pil olarak eğer çok sık kullanıyorsanız günü çıkarmaya zorlanabilrisiniz ,pek kullanmıyorsanız çok sorun olmayacaktır. Güncelleme konusunda çok sorun yaşatacağını sanmıyom ,güçlü olduğu için yaşını belli etmeyecektir. Evet alınabilir yani. Ufak birde indirim bulurssanız çok güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Baran
256 / 8 ram versiyonunu kullanıyorum memnunum oyun oynamam pek sabah full şarj ile çıktığımda akşama kadar yetiyor.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 Ay önce annem için aldım. Çok güçlü bir işlemcisi var . Ekran kamera gayet kaliteli . pil olarak eğer çok sık kullanıyorsanız günü çıkarmaya zorlanabilrisiniz ,pek kullanmıyorsanız çok sorun olmayacaktır. Güncelleme konusunda çok sorun yaşatacağını sanmıyom ,güçlü olduğu için yaşını belli etmeyecektir. Evet alınabilir yani. Ufak birde indirim bulurssanız çok güzel olur.
İçinden 25w adaptör cikiyormu yoksa ayrımı alıyoruz?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Tahmini ne kadar sürede doluyor? PUBG sabit 60 FPS veriyormu?
Herhangi bir oyun denemedim ama amacın oyun oynamaksa tavsiye etmem bu cihazı .Bu telefon daha çok sosyal medya ve kamera için. Cihazın bataryası ve termal ısı performansı bir oyuncu tlefonu için hiç uygun değil. günde 1 saat için pek sorun olmaz belki ama fazlası için hoş olmayacaktır. 1 saat 20 dakika sürüyor ortalama dolması.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Herhangi bir oyun denemedim ama amacın oyun oynamaksa tavsiye etmem bu cihazı .Bu telefon daha çok sosyal medya ve kamera için. Cihazın bataryası ve termal ısı performansı bir oyuncu tlefonu için hiç uygun değil. günde 1 saat için pek sorun olmaz belki ama fazlası için hoş olmayacaktır. 1 saat 20 dakika sürüyor ortalama dolması.
Anladım sağolun teşekkürler.

Top Bottom