Ben 6 aydır kullanıyorum buyrun.
kullanmasam bile kullanmış kadar deneyimledim cevaplayabileceğim sorular ise cevaplarım.
Bende kullanıyorum yeni aldım
Dostlar ben yeni aldım 2. el olarak. Her şeyi süper fakat şarjı bi tık hızlı bitiyor gibi. M51 den geçtiğim için mi öyle yoksa bi ayar mı yapmak gerekiyor bilemedim. Onun dışında telefon bu fiyat bandında en iyisi diyebilirim.1 yıldır kullanıyorum, sorabilirsin
exynos mu snapdragon mu model olarak ?Dostlar ben yeni aldım 2. el olarak. Her şeyi süper fakat şarjı bi tık hızlı bitiyor gibi. M51 den geçtiğim için mi öyle yoksa bi ayar mı yapmak gerekiyor bilemedim. Onun dışında telefon bu fiyat bandında en iyisi diyebilirim.
120 hz den 60hz ye düşürürseniz belki 1 saat daha ekran süresi alırsınız hocamDostlar ben yeni aldım 2. el olarak. Her şeyi süper fakat şarjı bi tık hızlı bitiyor gibi. M51 den geçtiğim için mi öyle yoksa bi ayar mı yapmak gerekiyor bilemedim. Onun dışında telefon bu fiyat bandında en iyisi diyebilirim.
şimdi baktımda hocam m51 de 7000 mAh batarya var s20fe nin bataryasının daha hızlı bitmesi normal.Snapdragon hocam
Keşke 90hz gibi orta değer ayarlayabilseydik çok güzel olurduSnapdragon hocam
120 hz süper yaama o da şarj götürüyor doğru
![]()