Dostlar ben yeni aldım 2. el olarak. Her şeyi süper fakat şarjı bi tık hızlı bitiyor gibi. M51 den geçtiğim için mi öyle yoksa bi ayar mı yapmak gerekiyor bilemedim. Onun dışında telefon bu fiyat bandında en iyisi diyebilirim.
6 aydır kullanıyorumSelam dostlar, s20 kullanan varsa birkaç sorum olacak
Genelde 7-9 saat ekran alıyorum oyun süresi artınca 6.50 yi falan görsüm ama ağır oyunlar pek oynamadım genel olarak insta twich clash royale kamera ve spotifiydan güne 3 saat falan müzik dinlerim hep Bluetooth açıkdır şarzım 15in altına düşünce 60 hz e geçiyorum100de100luk Sarj kaç saat götürüyor?
Ben asphalt9 oynadığım için hızlı bitiyor sanırımGenelde 7-9 saat ekran alıyorum oyun süresi artınca 6.50 yi falan görsüm ama ağır oyunlar pek oynamadım genel olarak insta twich clash royale kamera ve spotifiydan güne 3 saat falan müzik dinlerim hep Bluetooth açıkdır şarzım 15in altına düşünce 60 hz e geçiyorum
Sizde ne kadar gidiyor sarj?
Bende orijinal şarjı yok, ondan mi acaba hızlı tükeniyor? 4 saatte yüzde 42 gitti
6 aydır kullanıyorum
Poco X3 NFC kullanıcısıyım 120hz desteği ve 60Hz desteği var. Pubg oyuncusu olmamama rağmen GTX tool yükleyip oyun içi FPS ayarını ordan 90 yapıp oyuna giriyorum. Ardından ekran sekmesine geldiğimde tazeleme oranı 90 a sabit kalıyor. DeneyebilirsinizKeşke 90hz gibi orta değer ayarlayabilseydik çok güzel olurdu